Hoe Maak Je Een Galerij Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Galerij Aan
Hoe Maak Je Een Galerij Aan

Video: Hoe Maak Je Een Galerij Aan

Video: Hoe Maak Je Een Galerij Aan
Video: Hoe maak je een galerij aan in WordPress Website 2024, Mei
Anonim

In de regel voegen beheerders voor een kleurrijk ontwerp op de site verschillende galerijen toe die automatisch kleurrijke foto's en afbeeldingen weergeven. Om een galerij aan uw site toe te voegen, moet u enkele instellingen maken.

Hoe maak je een galerij aan
Hoe maak je een galerij aan

instructies:

Stap 1

Ga naar jalbum.net en download de Jalbum-galerijsoftware naar uw computer. U wordt gevraagd om u te registreren. Doe dit door de formuliervelden in te vullen. Installeer het programma op de lokale schijf van het besturingssysteem. Controleer bij het downloaden van het programma alle bestanden op virussen, omdat deze de werking van het besturingssysteem van een pc kunnen verstoren.

Stap 2

Het programmavenster ziet eruit als de gebruikelijke editor: "Configuratiescherm", "Viewer" en "Venster met toegevoegde elementen". Klik op de knop Foto's toevoegen om een reeks foto's voor uw galerij aan Jalbum toe te voegen. Om dit te doen, volstaat het om de map op te geven waarin de foto zich bevindt.

Stap 3

Selecteer in het paneel "Uiterlijk" het uiterlijk en de stijl van de toekomstige galerij. Klik dan op de knop met het kikkertje en de woorden "Update Album". Selecteer vervolgens het item "Alles genereren". Wacht tot het proces van het vormen van foto's in de galerij van het geselecteerde type voorbij is. Klik op de knop "Bekijken" om de voltooide galerij te zien. Sluit de weergavemodus en bewerk elke foto afzonderlijk. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de foto en selecteer "Bewerken".

Stap 4

Om de voltooide galerij op uw site te plaatsen, klikt u op de knop Publiceren en selecteert u Albums beheren. Voeg een account toe en geef een FTP-server op om verbinding mee te maken. Klik op de knop "Verbinden". Het programma maakt verbinding met de opgegeven server en toont een lijst met uw persoonlijke partitiemappen op de server.

Stap 5

Selecteer een map voor het uploaden van foto's en klik op de knop Uploaden. Nu zal uw pagina een prachtige galerij van uw foto's bevatten. U kunt het uiterlijk op elk moment wijzigen en de galerij bijwerken door een nieuwe versie naar de server te uploaden. Nieuwe galerijsjablonen kunnen worden gedownload op jalbum.net.

Aanbevolen: