Hoe De Beveiligingsdriver Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiligingsdriver Te Verwijderen?
Hoe De Beveiligingsdriver Te Verwijderen?
Anonim

Na het verwijderen van programma's of het installeren van nieuwe apparaten, blijven stuurprogramma's in het systeem om de oude te vervangen. Elk stuurprogramma, zelfs als het niet door de hardware wordt gebruikt, verbruikt systeembronnen, wat de prestaties negatief beïnvloedt.

Hoe de beveiligingsdriver te verwijderen?
Hoe de beveiligingsdriver te verwijderen?

Noodzakelijk

Chauffeur veegmachine

instructies:

Stap 1

Om snel beschermende stuurprogramma's te verwijderen, kunt u het beste programma's van derden gebruiken; standaard Windows-tools lossen dit probleem niet op het juiste niveau op. Er zijn veel programma's zoals Driver Cleaner, DriverMax of Driver Sweeper. Ze hebben allemaal een vrij rijke functionaliteit, met behulp hiervan kunt u overblijfselen van stuurprogrammabestanden van het systeem verwijderen, evenals onnodige sleutels in het Windows-systeemregister. U kunt deze programma's gemakkelijk vinden op internet. Het is raadzaam om dergelijke programma's constant bij de hand te hebben voor het opschonen van het systeem, met behulp hiervan kunt u mogelijke problemen met overbelasting van het systeem en het installeren van nieuwe stuurprogramma's voorkomen.

Stap 2

Download Driver Sweeper-software (het is gratis) en installeer het. Installeer direct na installatie de Russische taal, ga hiervoor naar het tabblad Taal en selecteer daar het Russische item. Pas vervolgens de instellingen toe door op de knop Toepassen te klikken. De taal verandert in Russisch. Om het systeem te beschermen tegen het verwijderen van belangrijke stuurprogramma's, opent u het tabblad "Back-up". Met back-upopties kunt u zowel stuurprogramma's als hun snelkoppelingen op het bureaublad herstellen. Klik op "Start back-up". Ga daarna naar het tabblad "Analyse en opschoning", het programma scant automatisch het systeem, vindt stuurprogramma's en geeft deze weer in het venster aan de rechterkant.

Stap 3

Markeer de stuurprogramma's die u wilt verwijderen en klik op de knop "Opschonen". Om ervoor te zorgen dat het programma de benodigde bestanden niet verwijdert, selecteert u het stuurprogramma, klikt u op de knop "Analyseren" en ziet u een lijst met bestanden en registersleutels die het programma samen met het stuurprogramma zal verwijderen. Voor een stabiele werking van het systeem is het noodzakelijk om het schoon te houden, hiervoor moet u het systeem minstens eens per 2-3 maanden ontdoen van ongebruikte stuurprogramma's, registervermeldingen en andere systeemrommel.

Aanbevolen: