Hoe De Gebruikers-ID Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Gebruikers-ID Te Achterhalen
Hoe De Gebruikers-ID Te Achterhalen

Video: Hoe De Gebruikers-ID Te Achterhalen

Video: Hoe De Gebruikers-ID Te Achterhalen
Video: How To See User ID And Channel ID On Youtube 2021 2024, Mei
Anonim

Gebruikers-ID is een identificatienummer dat is toegewezen aan de accounteigenaar van een internetbron. Als bij de meeste sites alles min of meer duidelijk is (de id staat in het profiel), dan is alles op sociale netwerken ingewikkelder. Dit komt door de innovatie waarmee u het pagina-adres kunt wijzigen.

Hoe de gebruikers-ID te achterhalen
Hoe de gebruikers-ID te achterhalen

instructies:

Stap 1

Open de gebruikerspagina op het VKontakte sociale netwerk, kijk naar het adres dat in de regel is geschreven. De nummers na de id en zullen het identificatienummer zijn dat tijdens de registratie wordt toegewezen. Als een woord wordt geschreven in plaats van id en cijfers, zal het nummer moeilijker te achterhalen zijn en in sommige gevallen onmogelijk.

Stap 2

Als de functie van het verzenden van een bericht naar deze gebruiker voor u beschikbaar is, klikt u op de overeenkomstige knop onder de avatar, maar niet met de linkermuisknop, maar met de middelste, om een dialoogvenster in een nieuw venster of tabblad te openen. Kijk naar het adres dat in de regel is geschreven, het zal ongeveer zo zijn: https://vkontakte.ru/write*******. In plaats van sterretjes zal elke numerieke combinatie worden opgenomen, dit is de gebruikers-ID in het VKontakte sociale netwerk.

Stap 3

Open de lijst met vrienden, fotoalbums, notities of video's van de persoon wiens ID je wilt achterhalen. De adresbalk achter de domeinnaam van het sociale netwerk zal een tekst bevatten met meerdere opeenvolgende nummers - dit zal de id van deze gebruiker zijn.

Stap 4

Houd er rekening mee dat in sommige gevallen de privacy-instellingen die zijn ingesteld door een gebruiker van een sociaal netwerk, u mogelijk niet toestaan om hun notities, fotoalbums, video's en vriendenlijst te bekijken. Er kan ook een beperking zijn op het verzenden van privéberichten of het toevoegen van u aan de zwarte lijst met geblokkeerde gebruikers. In dit geval kunt u de id op geen enkele manier achterhalen.

Stap 5

Als u de gebruikers-ID op het sociale netwerk van Facebook wilt weten, opent u zijn pagina en kijkt u naar het nummer in de adresbalk. Als deze is vervangen, klik dan in de rechterbovenhoek op de knop voor het verzenden van een privébericht, kopieer de gebruikers-ID uit de adresbalk. Houd er rekening mee dat u het identificatienummer hier niet kunt vinden door de lijst met vrienden of andere menu-items van de gebruikerspagina te openen.

Aanbevolen: