Hoe Acne Op De Foto Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Acne Op De Foto Te Verwijderen
Hoe Acne Op De Foto Te Verwijderen

Video: Hoe Acne Op De Foto Te Verwijderen

Video: Hoe Acne Op De Foto Te Verwijderen
Video: Hoe ben ik van mijn acne/pukkels afgekomen? 2024, Mei
Anonim

Kleine onvolkomenheden zoals vergrote poriën en puistjes kunnen van de foto worden verwijderd met de retoucheertools van Photoshop. Vaak begint de artistieke verwerking van portretten juist met het neutraliseren van dergelijke tekortkomingen.

Hoe acne op de foto te verwijderen
Hoe acne op de foto te verwijderen

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - Foto.

instructies:

Stap 1

Laad de te verwerken afbeelding in Photoshop en plaats een nieuwe transparante laag in het geopende document, die de retoucheerelementen zal bevatten. Druk hiervoor op de combinatie Shift + Ctrl + N. Op deze manier scheidt u de originele foto van de corrigerende details, waarvan u het overschot op elk moment kunt wissen zonder de hoofdafbeelding aan te tasten.

Stap 2

De eenvoudigste manier om huidvlekken te verwijderen, is door het hulpmiddel Spot Healing Brush te gebruiken. Activeer de optie Alle lagen samplen in de instellingen en pas de grootte van het penseel aan. Om deze optie beschikbaar te maken, klikt u op de driehoekige knop rechts van het veld Penseel in het instellingenpaneel. De diameter van de borstel moet iets groter zijn dan de grootte van het te repareren defect.

Stap 3

Klik met het aangepaste hulpmiddel op het gebied van de huid dat u wilt maskeren. Als dit lukt, zal het programma de afbeelding correct verwerken en zal het defect verdwijnen. De Spot Healing Brush corrigeert goed fragmenten die verschillen van de omringende achtergrond.

Stap 4

Bij het corrigeren van grote gebieden kunnen de resultaten van het gebruik van het gereedschap verre van ideaal zijn. Probeer in dit geval de optie Textuur maken in te schakelen. In Photoshop CS5 helpt de optie Inhoudsbewust u een correcter resultaat te krijgen.

Stap 5

Fragmenten van de afbeelding die niet met het retoucheerpenseel kunnen worden gecorrigeerd, kunnen worden verwerkt met het retoucheerpenseel. In de instellingen moet u ook de optie inschakelen waarmee u met alle zichtbare lagen van de afbeelding kunt werken.

Stap 6

In tegenstelling tot het retoucheerpenseel voor stippen, vereist dit hulpmiddel dat u de bron specificeert waaruit u de pixels wilt kopiëren die het bewerkbare gebied bedekken. Om dit te doen, klikt u op het juiste fragment van de foto terwijl u Alt ingedrukt houdt. Nadat u de tool op deze manier hebt ingesteld, klikt u op het bewerkte gedeelte.

Stap 7

Het retoucheerpenseel wijzigt de helderheid van de gekopieerde details volgens de kenmerken van de pixels van het te corrigeren gebied. Als deze eigenschap van de tool je werk verstoort, schakel dan over naar de Clone Stamp ("Clone Tool"), die een exacte duplicaat maakt van het fragment dat als bron is opgegeven.

Stap 8

Nadat u de huidonvolkomenheden hebt gemaskeerd, slaat u de foto op met de optie Opslaan als in het menu Bestand. Als je andere artistieke retoucheertechnieken op je foto gaat toepassen, sla deze dan op in een psd-bestand.

Aanbevolen: