Hoe Het Verouderingseffect Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Verouderingseffect Te Maken?
Hoe Het Verouderingseffect Te Maken?

Video: Hoe Het Verouderingseffect Te Maken?

Video: Hoe Het Verouderingseffect Te Maken?
Video: Brooddeeg maken - #recept #Allerhande 2024, Mei
Anonim

Het is heel interessant om je voor te stellen hoe jij of je dierbaren eruit zullen zien als ze 60, 70, 80 jaar oud zijn. Om dit te doen, kunt u Photoshop gebruiken en gewone hulpmiddelen gebruiken om een persoon jarenlang te "verouderen".

Hoe het verouderingseffect te maken?
Hoe het verouderingseffect te maken?

Noodzakelijk

  • - computer en Photoshop-programma;
  • - foto van het model;
  • - foto's van ouderen.

instructies:

Stap 1

Pak allereerst een goede foto van de persoon die je wilt "ouderen" en meerdere foto's van oudere mensen, in hetzelfde perspectief (volledig gezicht, profiel, 3/4) en met dezelfde gezichtsuitdrukking (bijvoorbeeld een glimlach); optimaal - de ouders van het model. Kies foto's van uitstekende kwaliteit, hoge resolutie.

Stap 2

Verklein eerst de wenkbrauwmodellen, bij oudere mensen vallen de wenkbrauwen uit of vervagen ze. Neem hiervoor een kleine borstel en kloon de huid naast de wenkbrauwen op de wenkbrauwen zelf.

Stap 3

Laat de huid van de kaken, wangen, neuspunt en wenkbrauwruggen zakken met het Push-gereedschap in de modus Uitvloeien. Trek het puntje van de neus naar buiten en breid het uit met de Bloat-tool, maar overdrijf het niet om de gelijkenis niet te verliezen.

Stap 4

Voeg een dubbele kin toe op basis van een foto van een bejaarde. Dupliceer het hoofdgedeelte en gebruik een brede borstel om enkele brede streken te schilderen. Gebruik een dunne borstel om de details in te schilderen zodat je een natuurlijke verlenging van de nek krijgt.

Stap 5

Een heel belangrijk punt zijn de ogen. Zoek de lijntjes rond de ogen, maak ze dieper en breder, verander ze in echte rimpels. Maak je ogen lichter als ze vervagen en na verloop van tijd vervagen.

Stap 6

Ga door en verdiep de rimpels in de nek, op het voorhoofd, rond de mond. Verklein de lippen om ze dunner te maken, kopieer de huid rond de lippen zelf. Voeg wat verticale lijnen boven de lippen toe. Gebruik een dunne borstel om wat haren boven de bovenlip te schilderen (zoek de kleur met de pipet - dit is de donkerste kleur op het gezicht).

Stap 7

Voeg wat donkere ouderdomsvlekken toe, een van de donkerste huidtinten, ze zien eruit als moedervlekken. Maak ze onregelmatig, er zijn geen perfect ronde vlekken.

Stap 8

Maak de tanden donkerder en krimp het tandvlees (na verloop van tijd trekt het tandvlees terug, waardoor de tanden bloot komen te liggen). Kies een geelbruine kleur en verf bij afnemende dekking over de tanden.

Stap 9

Selecteer het haar zorgvuldig en gebruik kleurcorrectie, selecteer een grijstint, maak het haar vager en onopvallender.

Aanbevolen: