Hoe De Reinigingsschijf Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De Reinigingsschijf Te Gebruiken
Hoe De Reinigingsschijf Te Gebruiken

Video: Hoe De Reinigingsschijf Te Gebruiken

Video: Hoe De Reinigingsschijf Te Gebruiken
Video: How to Clean Breville Barista Express using Tablets, Breville's way : Clean light Blinks 2024, Mei
Anonim

Eigenaars van cd-/dvd-stations hebben problemen met de apparatuur - de kop van de laserlens raakt verstopt (dit kan te wijten zijn aan stof), terwijl het apparaat de schijf slecht leest of er helemaal mee stopt. Voordat u het apparaat naar de service brengt, probeert u het zelf schoon te maken met een reinigingsschijf. Dit is misschien wel de gemakkelijkste manier om schijven schoon te maken.

Hoe de reinigingsschijf te gebruiken
Hoe de reinigingsschijf te gebruiken

Noodzakelijk

  • - stomerijschijf;
  • - natte reinigingsschijf;
  • - reinigingsvloeistof in druppels;
  • - instructies voor het onderhoud van de apparatuur.

instructies:

Stap 1

Raadpleeg de handleiding van uw apparaat en bepaal of de reinigingsschijf kan worden gebruikt of niet. Of het nu gaat om droge of natte verwerking. Als u de natte optie gebruikt, breng dan twee druppels reinigingsvloeistof aan op de cd-borstels. Als het droog is, niet doen.

Stap 2

Plaats de reinigings-cd met de pijl eerst in een huishoudelijke cd-speler of cd/dvd-station van uw computer. Als u een huishoudelijke platenspeler schoonmaakt, is de reinigingstijd de duur van het afspelen van een speciaal nummer dat op de schijf is opgenomen.

Stap 3

Controleer de schijfinformatie. In de eerste sessie is er een beschrijving van het gebruik van een specifieke schijf.

Stap 4

Selecteer het menu "Start" op uw pc en vervolgens "Uitvoeren". Voer CD / ROM: / SETUP. EXE in om het installatieprogramma te starten. Het programma controleert de status van de cd-rom-laserlens. De reinigingsschijf zelf bevat geen programma's die erop zijn geschreven, maar wordt bestuurd door een gewone cd/dvd-driver.

Stap 5

Maak de lens regelmatig schoon, aangezien het oppervlak horizontaal is en er een beschermende rand omheen zit om te voorkomen dat de lens de roterende schijf raakt.

Stap 6

Plaats de schijf in de doos om hem veilig op te bergen. Het reinigen gebeurt immers met een compacte borstel die in een speciale cel is bevestigd, die op het cd-oppervlak is gelijmd. In dit opzicht vereist het ontwerp een goede behandeling.

Aanbevolen: