Hoe De Pc-prestaties Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Pc-prestaties Te Verbeteren
Hoe De Pc-prestaties Te Verbeteren

Video: Hoe De Pc-prestaties Te Verbeteren

Video: Hoe De Pc-prestaties Te Verbeteren
Video: Gaming prestaties verbeteren 2024, Mei
Anonim

Op het moment van aankoop werkt uw pc niet op maximaal vermogen. Maar u kunt zelfstandig, zonder de hulp van een professionele programmeur, de prestaties van uw pc verbeteren.

Hoe de pc-prestaties te verbeteren
Hoe de pc-prestaties te verbeteren

instructies:

Stap 1

Om de prestaties van uw computer te verbeteren, moet u de processor "overklokken". U kunt deze bewerking uitvoeren via het BIOS. Start uw besturingssysteem opnieuw en klik op de knop "Verwijderen". In het menu dat verschijnt, moet u de optie vinden die verantwoordelijk is voor de frequentie van de geheugenbewerking. Meestal wordt dit gedeelte Geavanceerde chipsetfuncties of POWER BIOS-functies genoemd. Als uw pc deze naam niet heeft, controleer dan de naam van het gedeelte dat verantwoordelijk is voor geheugentimings in de instructies.

Stap 2

Stel de minimumwaarde in. Dit is nodig om een crash bij het overklokken van de processor te voorkomen. Zoek nu de AGP / PCI Clock-optie in het BIOS van uw pc en stel de waarde in op 66/33 MHz.

Stap 3

Open de POWER BIOS-functies. Zij is verantwoordelijk voor de FSB-frequentie (voor de snelheid van de processor). Begin de waarde met 10 MHz te verhogen. Sla de parameters op en start het systeem opnieuw op. Controleer de stabiliteit van de processor met behulp van het CPU-Z-programma. Als alles naar behoren functioneert, verhoog dan de frequentie met nog eens 10 MHz. Volg deze procedure totdat de normale werking van de processor niet wordt beïnvloed. Verlaag vervolgens de waarde met 10 MHz en sla op.

Stap 4

Om de prestaties van uw pc te verbeteren, moet u uw schijf defragmenteren. Ga naar "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Systeemwerkset" en selecteer de toepassing "Bestandsdefragmentatie". Specificeer de vereiste partitie van de virtuele schijf en klik op de knop "Defragmenteren".

Stap 5

U kunt de kwaliteit van uw computer verbeteren door Schijfopruiming te gebruiken. Ga naar "Mijn Computer", klik met de rechtermuisknop op de gewenste virtuele schijf en open "Eigenschappen". Klik op de link "Schijfopruiming".

Aanbevolen: