Een Snelkoppeling Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Snelkoppeling Plaatsen
Een Snelkoppeling Plaatsen

Video: Een Snelkoppeling Plaatsen

Video: Een Snelkoppeling Plaatsen
Video: een snelkoppeling plaatsen op je bureaublad Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van Snel starten in het besturingssysteem Windows XP kan de prestaties van het besturingssysteem Windows XP verbeteren. Met veel open vensters lijkt het erg moeilijk om een programma of de snelkoppeling ervan vanaf het bureaublad te openen. Stel je voor dat je verschillende vensters van programma's gebruikt en dat je een snelkoppeling op het bureaublad of in een specifieke map nodig hebt. U zult tijd besteden aan het zoeken en starten van deze snelkoppeling, maar wanneer u dezelfde snelkoppeling in het snelstartpaneel plaatst, wordt uw werk bij het vinden van de snelkoppeling geminimaliseerd - klik gewoon op de snelkoppeling van het programma.

Een snelkoppeling plaatsen
Een snelkoppeling plaatsen

Noodzakelijk

Windows XP-besturingssysteem, snelstartbalk, snelkoppelingen naar programma's

instructies:

Stap 1

De quick launch bar heeft plussen en geen minnen, de zogenaamde win-win optie. Alle snelkoppelingen die op dit paneel zijn geplaatst, worden gestart met een enkele klik op de muisknop. Bovendien staat dit paneel altijd bovenop andere vensters en kan het automatisch worden geminimaliseerd. Als u niet weet wat het is, dan is het paneel helemaal onderaan het scherm (met de "Start"-knop) de taakbalk. En de snelkoppelingen van de programma's die zich op dit paneel bevinden, bevinden zich op het gewenste snelstartpaneel.

Stap 2

Als u dit paneel niet ziet, is het nog niet geactiveerd. Om dit paneel weer te geven, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk, selecteert u in het contextmenu dat wordt geopend het item "Eigenschappen". U ziet het venster "Eigenschappen van de taakbalk". Vink in dit venster het vakje aan naast "Toon werkbalk Snel starten". Om de taakbalk automatisch te verbergen, is het zinvol om het item "Taakbalk automatisch verbergen" te activeren. Tijdelijke afwezigheid van dit paneel bespaart extra vrije ruimte bij het bekijken van afbeeldingen. Om alle wijzigingen op te slaan, klikt u op de knop "Toepassen" en vervolgens op de knop "OK".

Stap 3

Om een snelkoppeling aan het snelstartpaneel toe te voegen, houdt u met de linkermuisknop de gewenste snelkoppeling of het gewenste programmastartbestand op het bureaublad ingedrukt en sleept u het naar de taakbalk. Zodra de verticale lijn verschijnt, laat u de linkermuisknop los. Uw snelkoppeling zou op de balk Snel starten moeten verschijnen.

Stap 4

Als u in dit paneel geen snelkoppeling ziet, is deze hoogstwaarschijnlijk in verborgen snelkoppelingen terechtgekomen. Om het te vinden, klikt u op het pijlpictogram op de balk Snel starten, in de vervolgkeuzelijst kunt u de snelkoppeling vinden die u zoekt.

Aanbevolen: