Hoe Slagveld 2 Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe Slagveld 2 Te Registreren
Hoe Slagveld 2 Te Registreren

Video: Hoe Slagveld 2 Te Registreren

Video: Hoe Slagveld 2 Te Registreren
Video: how to register battlefield 2 booster packs! 2024, Mei
Anonim

Battlefield 2 is een behoorlijk oud spel dat nog steeds populair is bij gewone gebruikers. Online spelen in Battlefield 2 betekent registreren en een speciaal game-account aanmaken.

Hoe slagveld 2 te registreren
Hoe slagveld 2 te registreren

Noodzakelijk

  • - geïnstalleerd spel;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Installeer Battlefield 2 op je computer. Activeer het spel, breng alle nodige wijzigingen aan in de instellingen. Voor verder online spelen, download het en selecteer Multiplayer spelen in het menu voor het maken van spelers.

Stap 2

Vul de verplichte velden van het registratieformulier in: login, wachtwoord, mailbox, locatie van de speler, wachtwoordbevestiging. In de locatie van de speler is het beter om meteen de Verenigde Staten aan te geven. Klik op de knop Account aanmaken.

Stap 3

Registreer indien nodig een extra account in het spel, dit is handig in gevallen waarin het spel door meerdere mensen wordt gebruikt. Houd er rekening mee dat er slechts één registratie per mailbox beschikbaar is voor de game Battlefield 2. Noteer uw wachtwoord in een apart bestand om uw inloggegevens niet te verliezen.

Stap 4

Stel de spelconfiguratie voor uw account in. Maak verbinding met de gameserver via het menu Multiplayer -> Join Internet -> Connect to IP. Vul de gegevens in (het IP-adres van de server waarop je gaat spelen) en klik op "OK". Merk op dat u ook naar servers kunt zoeken of een keuze kunt maken uit de lijst met beschikbare servers.

Stap 5

Als je Battlefield 2 of een besturingssysteem opnieuw op je computer hebt geïnstalleerd, herstel dan de toegang tot je registratiegegevens voor die game via het menu-item Accountbeheer. Ga in het venster dat verschijnt naar het tabblad Instellingen met de naam Retrive Accaunt.

Stap 6

Voer je inloggegevens in met je Battlefield 2-gebruikersnaam of e-mailadres, voer je wachtwoord in en klik op de knop Retrive Accaunt. Vink het vakje bij het opslaan van je login en wachtwoord niet aan, als je het spel invoert vanaf de computer van iemand anders, kun je je accountgegevens kwijtraken en moet je je opnieuw registreren in Battlefield 2, wat betekent dat je een nieuwe mailbox moet registreren, aangezien herregistratie op de jouwe niet meer mogelijk is.

Aanbevolen: