Spellen Ondertekenen

Inhoudsopgave:

Spellen Ondertekenen
Spellen Ondertekenen

Video: Spellen Ondertekenen

Video: Spellen Ondertekenen
Video: Een pdf-bestand invullen en digitaal ondertekenen 2024, Mei
Anonim

Als je zelf een game voor een mobiele telefoon/smartphone hebt gemaakt, kun je deze ondertekenen met een certificaat. Dit is een elektronisch document dat het recht geeft om een applicatie op een specifiek besturingssysteem te installeren.

Spellen ondertekenen
Spellen ondertekenen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - telefoon/smartphone;
  • - FreeSigner-programma.

instructies:

Stap 1

Schakel certificaatcontrole uit op uw telefoon / smartphone. Dit is nodig, omdat het na aankoop fabrieksinstellingen bevat en u standaard niet toestaat om een gevaarlijke en onbetrouwbare applicatie te installeren, volgens de ontwikkelaars van het besturingssysteem.

Stap 2

Ga daarom naar het hoofdmenu, selecteer de optie "Opties", vervolgens "Applicatiebeheer" en het item "Installatie-opties". Vink vervolgens "Programma-instellingen" aan. Selecteer de optie "Alle" en "Certificaten verifiëren", vink het vakje aan bij de optie "Uitschakelen". Hiermee kun je het spel ondertekenen met je eigen certificaat en het vervolgens op je telefoon uitvoeren.

Stap 3

Ontvang een persoonlijk certificaat voor uw telefoon. Het kan alleen voor één telefoon worden verkregen, het is geïnstalleerd met een binding met de IMEI. Daarom kunt u geen programma installeren dat is ondertekend met een certificaat met behulp van de IMEI van iemand anders. Je kunt het spel ondertekenen met een certificaat dat meerdere keren aan je IMEI is uitgegeven.

Stap 4

Ga voor een persoonlijk certificaat naar sensornokia.com/poleznye-statji-dlja-nokia-5800-5530-n97-x6-5230/cert/zakaz-sertifikata.html. Als resultaat krijgt u twee bestanden met de extensies *.key en *.cer. Zet deze bestanden over naar je telefoon/smartphone. Maak hiervoor een speciale Cert-map aan.

Stap 5

Onderteken de app op uw smartphone met FreeSigner. Voer het uit, selecteer de opdracht "Instellingen" en specificeer de paden naar het sleutel- en certificaatbestand in de daarvoor bestemde velden. Klik op het veld en selecteer de knop Terug om de bestandsbeheerder te openen. Selecteer met zijn hulp het gewenste bestand en klik op "OK".

Stap 6

Klik vervolgens op de knop "Taak toevoegen", selecteer "Opties" - "Toevoegen" en vervolgens Self Sign Sis - de geselecteerde applicatie verschijnt in de lijst met taken. Begin met het ondertekenen van het spel met een certificaat met behulp van de "Start"-knop. Zorg ervoor dat alles goed is gegaan, ga hiervoor naar de bestandsbeheerder en zorg ervoor dat hetzelfde bestand naast het spelbestand verschijnt met het ondertekende voorvoegsel en de extensie.sisx in de naam.

Aanbevolen: