Hoe Photoshop Te Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe Photoshop Te Versnellen
Hoe Photoshop Te Versnellen

Video: Hoe Photoshop Te Versnellen

Video: Hoe Photoshop Te Versnellen
Video: [ Photoshop Tutorial ] How to Edit Photo With Camera Raw in Photoshop 2024, Mei
Anonim

"Photoshop" is een professionele grafische editor voor afbeeldingen van verschillende formaten, waarvoor een goede computerconfiguratie nodig is om verschillende taken uit te voeren.

Hoe te versnellen?
Hoe te versnellen?

instructies:

Stap 1

Sluit alle programma's die u niet hoeft te gebruiken bij het werken in Photoshop, vooral die programma's die systeemgeheugen en videokaartgeheugen verbruiken. Je kunt het beste stoppen met het afspelen van films en andere video's, flash-applicaties uitschakelen, je browser sluiten en verschillende instant messengers uitschakelen. Gebruik geen resource-intensieve audiospelers.

Stap 2

Sluit programma's die op de achtergrond worden uitgevoerd en die u niet wilt gebruiken tijdens bewerkingen in Photoshop. Om dit te doen, dubbelklikt u op het pictogram van elk van hen in het systeemvak en selecteert u het programma afsluiten. Open Taakbeheer voordat u Photoshop opent en kijk hoeveel RAM momenteel is toegewezen.

Stap 3

Gebruik de sneltoets Alt + Ctrl + Delete of Shift + Ctrl + Esc om het te openen. Schakel extra visuele effecten in bureaubladeigenschappen uit. Pas het uiterlijk van het besturingssysteem aan ten gunste van de prestaties in de computereigenschappen op het tabblad "Geavanceerd".

Stap 4

Werk de computerconfiguratie bij om het werk in grafische editors te versnellen. Dit is de beste optie van allemaal. Vervang de videokaart door een krachtigere, u kunt hun kenmerken hier bekijken: https://www.3dsvga.ru/Obzoryi-i-testyi/ of op een andere site. Het is ook niet overbodig om extra RAM-modules aan te schaffen als uw computer niet genoeg heeft (optimaal voor Photoshop CS4 2 GB met het besturingssysteem Windows Vista of Seven).

Stap 5

Als u vaak met afbeeldingen werkt, vervangt u uw computer na verloop van tijd door een krachtigere, omdat nieuwe versies van beeld- en videoverwerkingsprogramma's meer prestaties van uw apparaten vereisen.

Aanbevolen: