Waar Kan Ik Photoshop-penselen Cs4 Downloaden

Inhoudsopgave:

Waar Kan Ik Photoshop-penselen Cs4 Downloaden
Waar Kan Ik Photoshop-penselen Cs4 Downloaden

Video: Waar Kan Ik Photoshop-penselen Cs4 Downloaden

Video: Waar Kan Ik Photoshop-penselen Cs4 Downloaden
Video: How to Download Brushes for Photoshop in Hindi | Photoshop Brushes Download | Photoshop brush 2024, April
Anonim

Photoshop-penselen worden door ontwerpers gebruikt om hun eigen tekeningen te maken of bestaande foto's te bewerken. Dankzij de functionaliteit van Photoshop CS4 kan de gebruiker niet alleen de benodigde penselensets maken, maar ook de penselen van andere auteurs installeren die op internet beschikbaar zijn.

Waar kan ik Photoshop-penselen cs4 downloaden
Waar kan ik Photoshop-penselen cs4 downloaden

Allbrushes.ru

De bron Allbrushes.ru is volledig gewijd aan penselen voor Photoshop. Met de site-interface kunt u zowel op naam als op categorie naar de gewenste penselen zoeken. Alle werken die op de site worden vermeld, zijn helemaal gratis en worden vrij vaak bijgewerkt door de sitebeheerders. Op de bron vindt u niet alleen klassieke hulpmiddelen voor het tekenen van patronen, maar ook hele sets in de vorm van verschillende objecten. Op Allbrushes kun je symbolische penselen downloaden, evenals hulpmiddelen voor het maken van ornamenten in de afbeelding.

De meeste bestanden worden geüpload naar bestandsservices en in sommige gevallen wordt het downloaden van penselen onmogelijk vanwege de betaalde beperkingen van dergelijke bronnen.

AllGraf

De AllGraf.net-website is gemaakt voor de uitwisseling van verschillende bestanden die een ontwerper of liefhebber van grafische bewerking bij hun werk zullen helpen. De site heeft een voldoende aantal penselen in de Photoshop-sectie - "Borstels". Voor elk bestand is een voorbeeld beschikbaar, waarmee u de kwaliteit van het instrument globaal kunt beoordelen. De bron geeft ook de resolutie van elk element aan en de grootte van het ABR-bestand voor downloaden en installeren. De meeste lettertypen worden ook geüpload naar gratis hostingsites.

Andere bronnen

De fotosolo-website biedt voldoende lettertypen om te downloaden zonder aanvullende registratie. In dit geval vindt het laden direct plaats zonder het gebruik van tussenliggende bestandsopslagservers. De site biedt instructies voor het installeren van alle downloadbare elementen. Alle penselen zijn beschikbaar in RAR-formaat en moeten voor installatie worden uitgepakt.

De bron Master-Adobe.ru heeft ook een goede set gratis penselen die zijn opgeslagen op de Yandex. Disk-bestandsserver. Tot de buitenlandse databases voor Photoshop, waarvan de download gratis beschikbaar is, zijn brusheezy.com en photoshop.cc.

De bronnen bieden uitgebreide catalogi voor bijna elk ontwerpproject.

Installatie

Het formaat van de meeste penselen op de bovenstaande sites wordt ABR genoemd en is alleen bedoeld voor Photoshop CS4. Om de benodigde bestanden te importeren, moet u het programmavenster openen. Ga naar Bewerken - Voorinstellingenbeheer. Selecteer daarna in de vervolgkeuzelijst Type voorinstelling Penselen en klik op het pijlpictogram rechts van de lijst. Klik op "Laden" en specificeer het pad naar het gedownloade bestand en selecteer vervolgens "Laden". De opgegeven penselen zijn geïnstalleerd en u kunt ze gaan gebruiken.

photoshop iedereen

Aanbevolen: