Hoe Maak Je Een Bin-bestand?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bin-bestand?
Hoe Maak Je Een Bin-bestand?

Video: Hoe Maak Je Een Bin-bestand?

Video: Hoe Maak Je Een Bin-bestand?
Video: Computer File Tips : How to Make a .bin File Readable 2024, Mei
Anonim

Een binair bestand is een gecodeerd tekstdocument met de extensie *. BIN. Dit bestandstype wordt gebruikt in applicatieprogramma's en bevat informatie over de software. U kunt elk type gegevens opslaan: tekenreeksen, gehele getallen of booleans - en de informatie coderen.

Hoe maak je een bin-bestand?
Hoe maak je een bin-bestand?

Noodzakelijk

  • - Programmeervaardigheden;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Geef uw projectpaginacode een toepasselijke naam. Voor het schrijven en lezen van bestanden zijn "IO"-namen nodig, zoals de klassenbibliotheken die door de ontwikkelaar worden gebruikt, worden genoemd. Het schrijven van bestanden vereist klassen die zijn opgenomen in I / O-variabelen. Voeg de volgende regel toe aan het begin van de bestandscode: "include System. IO;".

Stap 2

Maak een bestandsstream en wijs een binaire waarde toe aan de variabele. Hiermee wordt een binair bestand gemaakt, maar voorlopig is het leeg. Binaries kunnen met elke extensie worden gemaakt, maar *. BIN is de standaard. Gebruik de volgende code om een binair bestand te maken: "FileStream file = new FileStream (" C: / mybinaryfile.bin ", FileMode. Create); BinaryWriter binarystream = nieuwe BinaryWriter (bestand); ".

Stap 3

Voeg een schrijffunctie toe aan het binaire bestand met behulp van de opdracht "Schrijven". Deze functie codeert de waarden automatisch in binaire modus, zodat u de informatie niet langer hoeft te coderen voordat u deze in een bestand opslaat. Hieronder ziet u een voorbeeld van het schrijven naar een binair bestand: “binarystream. Write (“Mijn eerste binaire bestand”);

binarystream. Schrijf (10);"

Stap 4

Sluit het bestand zodra alle benodigde informatie erin is opgeslagen. Het sluiten van een bestand is belangrijk bij het programmeren omdat het het proces voor het maken van bestanden beëindigt en het opent voor gebruik door gebruikers of andere toepassingen. De volgende regel sluit het binaire bestand en slaat het op de harde schijf op: "binarystream. Close ();".

Stap 5

Test het binaire bestand. Voer de applicatie uit, de informatie waarover u in het gemaakte document hebt geplaatst. Als alles vlekkeloos werkt, is de gecompileerde code correct. Gebruik anders de debug-functie van het binaire bestand, let op of de code-opdrachten correct zijn geschreven.

Aanbevolen: