Hoe Guard.Mail.ru . Te Verwijderen

Hoe Guard.Mail.ru . Te Verwijderen
Hoe Guard.Mail.ru . Te Verwijderen

Video: Hoe Guard.Mail.ru . Te Verwijderen

Video: Hoe Guard.Mail.ru . Te Verwijderen
Video: Очистка компьютера от компонентов mail ru | Амиго, Поиск Mail, Guard 2024, Mei
Anonim

Wanneer u de populaire applicatie "My World" van Mail.ru installeert, is het zeer waarschijnlijk dat u een ongevraagd geschenk ontvangt - de Guard. Mail.ru-service, die volgens de ontwikkelaars de gebruiker zal helpen de computer te beschermen tegen virusprogramma's, optimaliseert u het softwarebeheer en voert u vele andere nuttige functies uit.

Hoe Guard. Mail.ru. te verwijderen
Hoe Guard. Mail.ru. te verwijderen

Het probleem is dat Guard. Mail.ru zich gedraagt als een brutaal Trojaans paard - het laadt de processor en het geheugen, vertraagt het systeem, verandert de standaardbrowser en voelt over het algemeen als de meester van de computer. De dienst Sputnik. Mail.ru manifesteert zich op een vergelijkbare manier. Het is niet altijd mogelijk om deze applicaties standaard te verwijderen met de optie Programma's toevoegen of verwijderen in het configuratiescherm - ze staan misschien gewoon niet in de lijst met programma's.

Druk op de Win + R-toetsen en voer de regedit-opdracht in het programmastartprogramma in om de register-editor te openen. Selecteer in het menu "Bewerken" de opdracht "Zoeken" en typ "Mail" in de zoekbalk. Vink de vakjes aan naast Sectienamen en Parameternamen en klik op Volgende zoeken. Hiermee wordt in het hele register gezocht naar mappen en instellingen die "Mail" bevatten.

Als de gevonden mappen en opdrachten verwijzen naar Guard. Mail.ru of Sputnik. Mail.ru, verwijder ze dan door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht Verwijderen te selecteren in het contextmenu. Druk op F3 om door te gaan met zoeken tot het einde van het register. Zorg ervoor dat u geen instellingen verwijdert die van toepassing zijn op andere programma's.

U kunt proberen met deze toepassingen om te gaan zonder de Register-editor te gebruiken. Druk op Win + R en voer de opdracht cmd in om een opdrachtvenster te openen. Schrijf daar "sc delete Guard. Mai.ru". De opdracht verwijdert deze service van uw computer.

Wees in de toekomst voorzichtig bij het downloaden van programma's uit de Mail.ru-softwarecatalogus, volg zorgvuldig wat u nog meer wordt aangeboden om te installeren en schakel de selectievakjes uit naast services die u niet nodig hebt.

Aanbevolen: