Hoe Installeer Ik 1c Enterprise

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik 1c Enterprise
Hoe Installeer Ik 1c Enterprise

Video: Hoe Installeer Ik 1c Enterprise

Video: Hoe Installeer Ik 1c Enterprise
Video: Теперь бесплатная 1С:EDT - Начало. Скачиваем. Устанавливаем. Запускаем. Смотрим 2024, Mei
Anonim

1C installeren: Enterprise lijkt op het eerste gezicht een zeer moeilijke taak. In feite is deze populaire boekhoudsoftware vrij eenvoudig te installeren en om mee te werken.

Hoe installeer ik 1c enterprise
Hoe installeer ik 1c enterprise

Noodzakelijk

Computer, 1C Enterprise-programma

instructies:

Stap 1

Plaats eerst de cd in het station en wacht tot het installatiemenu automatisch verschijnt. We hebben een item nodig met de naam "1C: Enterprise - uw versie van het product".

Stap 2

Keer terug naar het instellingenmenu en selecteer het juiste item, bijvoorbeeld "1C: Boekhouding. Typische configuratie ". Wanneer het configuratie-installatieprogramma opstart, stelt het een paar vragen:

"Selecteer de installatieoptie" - en biedt een nieuwe configuratie of een bijgewerkte. Kies afhankelijk van de situatie. Maar we overwegen standaard een nieuwe installatie.

"De installatiemap selecteren" - u kunt een eenvoudig pad kiezen, bijvoorbeeld "from: / 1C base", waardoor het gemakkelijker wordt om met het programma te werken.

Stap 3

Installatie van een elektronische beveiligingssleutel - meestal worden 1C-producten door elektronische sleutels beschermd tegen illegale duplicatie van HASP. Onze dongle wordt aangesloten op de parallelle poortconnector wanneer de computer is uitgeschakeld. Haal de kabel uit de printer. Het moet in de dongle worden gestoken (er zit een overeenkomstige connector in de dongle), die op zijn beurt is aangesloten op de parallelle poort. Vervolgens kunt u de computer veilig aanzetten, naar het menu "Start" gaan - zoek "Programma's" - vervolgens "1C: Enterprise" en selecteer "Beveiligingsstuurprogramma installeren".

Stap 4

Installatie voltooid. Start 1C: Enterprise vanuit het menu Start. In het startvenster dat verschijnt, moet u de infobase selecteren waarmee u verbinding wilt maken en vervolgens op de knop "OK" klikken. De eerste keer start het programma langer dan normaal. Dit is te wijten aan het feit dat indexbestanden in de infobase zijn gebouwd. Daarna kunt u met het programma werken.

Aanbevolen: