Tekst Pagineren

Inhoudsopgave:

Tekst Pagineren
Tekst Pagineren

Video: Tekst Pagineren

Video: Tekst Pagineren
Video: paginanummer vanaf de Inleiding 2024, April
Anonim

In de regel begint de volgende pagina van een tekstdocument pas na het einde van de vorige. Maar niet alle pc-gebruikers zijn tevreden met zo'n installatie, dus je kunt de tekst in pagina's opsplitsen door na een bepaalde alinea een pauze te forceren. Er verschijnt een nieuwe pagina en daarmee een nieuwe titel.

Tekst pagineren
Tekst pagineren

Noodzakelijk

Break commando, View en Format secties

instructies:

Stap 1

Om handmatig een pagina-einde toe te voegen, plaatst u de cursor op de plaats waar u een nieuwe pagina wilt beginnen. Ga naar de menubalk, sectie "Invoegen". Zoek en klik op de opdracht Pagina-einde. Er verschijnt een nieuw klein "Rip"-venster voor je.

Stap 2

Stel de pauzeparameters in. Allereerst, waarin het de documentpagina zal verdelen - in een nieuwe pagina, kolom of regel. U heeft een nieuwe pagina nodig, dus klik voor de kolom "nieuwe pagina". Als u een nieuwe sectie wilt starten, klik dan tegenover "Nieuwe sectie" - "vanaf de volgende pagina".

Stap 3

Als u een onderbreking voor een alinea wilt toevoegen, beweegt u uw cursor over het begin van die alinea. Open het gedeelte "Formaat" in de menubalk. Ga dan naar het veld "Alinea" en open het tabblad "Positie op de pagina". Schakel in het bovenste pagineringsvak het selectievakje naast het vak Van nieuwe pagina in. Klik OK".

Aanbevolen: