RAM Toevoegen

Inhoudsopgave:

RAM Toevoegen
RAM Toevoegen

Video: RAM Toevoegen

Video: RAM Toevoegen
Video: Руководство для начинающих: обновление оперативной памяти вашего ПК 2024, April
Anonim

Velen van ons hebben nagedacht over het upgraden van onze pc. Random Access Memory ontstaat in de geest van een van de eersten, als een vertegenwoordiger van de klasse van de belangrijkste elementen van de pc. Overweeg de mogelijkheid om het te vergroten.

RAM toevoegen
RAM toevoegen

instructies:

Stap 1

Op dit moment zijn er veel aanbiedingen in winkels voor het kopen van kant-en-klare computers in verschillende configuraties, afhankelijk van prestaties of prijs. Er zijn ook aanpassingsmogelijkheden. Maar hoe zit het met RAM? Hoeveel heb je nodig en kun je overdrijven?

Bepaal eerst met welk doel u het RAM-geheugen van uw computer wilt upgraden. Kant-en-klare configuraties zijn in de regel met een reden gemaakt, maar rekening houdend met de meest geoptimaliseerde opties voor de werking van de machine als geheel. Overweeg op basis hiervan hoeveel u de hoeveelheid RAM in uw computer kunt verhogen, zodat deze het meest efficiënt is. Natuurlijk is wereldwijde modernisering de meest effectieve optie, maar in dit geval beschouwen we alleen de kwestie van RAM.

RAM toevoegen
RAM toevoegen

Stap 2

Er wordt aangenomen dat hoe meer RAM, hoe beter. Haast je niet om deze vraag ondubbelzinnig te beantwoorden. Stel je geheugencellen voor… nou ja, bijvoorbeeld in de vorm van ijsbakjes. Als je eenmaal per week ijsdrankjes drinkt, zijn een paar blokjes genoeg voor je, en het kopen van een extra mal verandert niets. Maar als je van luidruchtige gezelschappen met cocktails houdt, dan is dat natuurlijk handig voor jou. Het is hetzelfde met het RAM-geheugen. U zult het verschil voelen wanneer u het volume verhoogt, alleen als het vorige volume niet genoeg was. Anders vinden er geen wijzigingen plaats. Als je computergames speelt of bepaalde programma's of applicaties gebruikt die hoge systeemkosten vereisen, neem dan voor bijvoorbeeld een dual-core processor met gemiddeld vermogen 4-6 GB RAM. Er zal zeker niet overbodig zijn.

Ter referentie zal ik zeggen dat er een lagere drempel is voor RAM in relatie tot de processorparameters: bijvoorbeeld respectievelijk 512 MB voor 1000 MHz en 1024 MB voor 2000 MHz.

De prijzen hiervoor zijn laag, hoogstwaarschijnlijk kost een dergelijke upgrade u niet meer dan 2000-3000 roebel. Het is zeer democratisch en in de loop van de tijd zijn er geen significante veranderingen geweest in de verhouding tussen de gemiddelde prijs en het optimale volume.

Aanbevolen: