Hoe Ipod Touch Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Ipod Touch Te Activeren
Hoe Ipod Touch Te Activeren

Video: Hoe Ipod Touch Te Activeren

Video: Hoe Ipod Touch Te Activeren
Video: Обзор iPod Touch 2019: Что умеет? Зачем нужен? Стоит ли покупать? 2024, April
Anonim

Door een iPod touch te registreren, kunt u ten volle genieten van de kwaliteit van dit product. Maar hiervoor moet u weten hoe u de speler correct kunt activeren, zodat er in de toekomst geen onverwachte storingen in de werking van het apparaat zullen optreden.

Hoe ipod touch te activeren
Hoe ipod touch te activeren

instructies:

Stap 1

Schakel de iPod touch in door de bovenste knop op het hoesje ingedrukt te houden. Als dit de eerste keer is dat u de speler inschakelt, stelt u alle benodigde instellingen in die het apparaat u zal bieden: taal en locatie. Het systeem zal u dan vragen om uw iPod touch te activeren.

Stap 2

Het apparaat kan direct via internet worden geregistreerd met behulp van een draadloos Wi-Fi-netwerk, als u daar op dit moment toegang toe heeft. Deze methode is heel eenvoudig, omdat u niets anders hoeft te installeren of aan te sluiten.

Stap 3

Als u niet aan deze voorwaarden voldoet, moet u uw computer een beetje voorbereiden om de iPod touch te activeren. Download en installeer hiervoor het iTunes-hulpprogramma. Dit programma wordt helemaal gratis verspreid en je kunt het downloaden op de officiële Apple-website (apple.com, in het iTunes-tabblad). Bereid de kabel voor die bij elk Apple-apparaat wordt geleverd.

Stap 4

Klik nu op de blauwe knop "Verbinden met iTunes". Klik in het pop-upvenster op "Doorgaan". Er verschijnt een waarschuwing op het scherm dat uw pc toegang tot internet moet hebben om iCloud in te stellen (een cloudservice die uw accountgegevens synchroniseert). Klik in dat geval op de knop "Doorgaan".

Stap 5

Start iTunes en verbind uw iPod touch met een kabel via USB met uw computer. Als je alles goed hebt gedaan, zie je in het menu aan de linkerkant dat je speler wordt weergegeven in het gedeelte "Apparaten". Klik erop.

Stap 6

Klik op de startpagina van de registratie op de knop "Doorgaan". Lees op de volgende pagina de licentieovereenkomst en vink het vakje naast toestemming aan. Klik volgende. U ontvangt een bevestiging van uw iPod touch-registratie.

Stap 7

Koppel nu het apparaat los en ga verder met de activering op de iPod zelf. Door verder op de knop te drukken, selecteert u de instellingen die u nodig hebt: geolocatie in-/uitschakelen, inschrijven op de nieuwsbrief, akkoord gaan met de gebruiksaanwijzing. Uw iPod is nu klaar voor gebruik.

Aanbevolen: