Hoe Het Scherm Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scherm Te Demonteren?
Hoe Het Scherm Te Demonteren?

Video: Hoe Het Scherm Te Demonteren?

Video: Hoe Het Scherm Te Demonteren?
Video: Zonneschermdoek monteren bij elektrisch knikarmscherm (incl. motorafstelling) 2024, April
Anonim

Als er een storing optreedt in de iPhone 3G-smartphone, moet u het hele apparaat demonteren om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Omdat dit apparaat modern is, wordt het modernste montage-demontagesysteem gebruikt. De binnenkant van de smartphone is gemaakt van metalen onderdelen die worden vastgezet met kleine metalen schroeven. Daarom heb je een dunne kruiskopschroevendraaier nodig. Het scherm kan alleen worden verwijderd na het demonteren van het achterpaneel van het apparaat.

Hoe het scherm te demonteren?
Hoe het scherm te demonteren?

Noodzakelijk

IPhone 3G smartphone, dunne "+" schroevendraaier, scherp mes

instructies:

Stap 1

Nadat u het achterpaneel hebt verwijderd, moet u de 6 schroeven losdraaien waarmee de metalen plaat vastzit. Op zijn beurt houdt de plaat het scherm vast. Je moet 3 schroeven aan de ene kant losdraaien, 2 schroeven aan de andere kant en één schroef aan de achterkant van het apparaat. Gebruik een dunne kruiskopschroevendraaier om elke schroef één voor één los te draaien. Om de schroeven snel uit de behuizing van het apparaat te verwijderen, houdt u de smartphone met uw linkerhand vast.

Stap 2

Gebruik na het voltooien van deze bewerking een dun voorwerp, een scherp mes is perfect. Steek het mes van een mes tussen de metalen plaat en de camerabehuizing. Pak het scherm voorzichtig op en trek het eruit. Houd er rekening mee dat een haardroger nodig is om het oude scherm naar het nieuwe te veranderen. Verwarm het scherm met een föhn zodat de metalen plaat gemakkelijk van het scherm kan komen.

Stap 3

Nadat het scherm is opgewarmd, steekt u het mes in de gevormde groeven. Veeg met het mes over de hele omtrek van het scherm. Als er een celluloidfilm op de plaat achterblijft, verwijder deze dan; je hebt hem niet meer nodig.

Stap 4

Verwijder de beschermende plastic film van het nieuwe scherm. Verbind het scherm met de metalen plaat door er licht op te drukken. Nu kunt u uw smartphone in omgekeerde volgorde monteren.

Aanbevolen: