ITunes-back-ups Uitschakelen

Inhoudsopgave:

ITunes-back-ups Uitschakelen
ITunes-back-ups Uitschakelen

Video: ITunes-back-ups Uitschakelen

Video: ITunes-back-ups Uitschakelen
Video: Disabling the Back Up in iTunes : iTunes Help 2024, April
Anonim

ITunes-back-up wordt gebruikt om informatie van uw telefoon op uw computer op te slaan. Met deze optie kunt u de gebruiker beschermen tegen mogelijk gegevensverlies bij een probleem met het apparaat of de computer. Het maken van een reservekopie uitschakelen kan via het programmamenu.

iTunes-back-ups uitschakelen
iTunes-back-ups uitschakelen

instructies:

Stap 1

Elke keer dat u uw Apple-apparaat op uw computer aansluit, start de back-upprocedure. Het kost wat tijd en tijdens deze operatie is het onmogelijk om door de gebruiker gegevens van de computer te kopiëren.

Stap 2

Sluit iTunes af om de back-up uit te schakelen. Om af te sluiten, klikt u op het tabblad "Bestand" - "Afsluiten" of op de sneltoets Win en Q.

Stap 3

Open het bestand dat alle programma-instellingen bevat. Het bevindt zich in de "Start" - "Computer" - "Lokale schijf C:" - "Gebruikers" - "Uw gebruikersnaam" - AppData - Roaming - Apple Computer - iTunes. Deze directory bevat XML-documenten waarin een deel van de applicatie-instellingen is opgeslagen.

Stap 4

Kopieer het bestand iTunesPrefs.xml als back-up naar een willekeurige map op uw computer, zodat u bij problemen tijdens het bewerken van een document het programma altijd kunt herstellen.

Stap 5

Open het document in de iTunes-map met een andere teksteditor dan Kladblok. U kunt het hulpprogramma Notepad ++ gebruiken, dat u kunt downloaden van de officiële site van de ontwikkelaar van het hulpprogramma.

Stap 6

Ga naar het gedeelte Gebruikersvoorkeuren en plak de volgende code na het begin van het gedeelte:

ApparaatBack-ups Uitgeschakeld

dHJ1ZQ ==

Stap 7

Sla uw wijzigingen op nadat u de code hebt geplakt. Gebruik hiervoor het tabblad "Bestand" - "Opslaan". U kunt nu iTunes starten. De procedure voor het uitschakelen van automatische synchronisatie is voltooid.

Stap 8

Als u het MacOS-besturingssysteem op uw pc gebruikt, kan het automatisch laden worden uitgeschakeld via de terminal. Open de console via het juiste systeemmenu-item en voer het verzoek in:

standaardwaarden schrijven com.apple.iTunes DeviceBackupsDisabled -bool true

Druk vervolgens op Enter. Sluit uw apparaat aan op uw computer en synchroniseer uw computer met uw telefoon. Het uitschakelen van automatische back-ups is voltooid.

Aanbevolen: