Hoe Een Lay-out Te Slicen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lay-out Te Slicen
Hoe Een Lay-out Te Slicen

Video: Hoe Een Lay-out Te Slicen

Video: Hoe Een Lay-out Te Slicen
Video: How To Slice A Website Layout Part 1 2024, April
Anonim

Heeft u een originele lay-out met grafische elementen samengesteld en wilt u een lay-out maken? Eerst moet je leren hoe je de lay-out kunt segmenteren zodat elk van de grafische elementen vervolgens op de juiste plaats in het midden, boven of onder aan de pagina komt.

Hoe een lay-out te slicen
Hoe een lay-out te slicen

instructies:

Stap 1

Houd er bij het kiezen van technieken voor het knippen van een lay-out rekening mee dat elke lay-outontwerper zijn eigen methoden gebruikt om deze te knippen bij het werken met PSD-lay-outs. Kies daarom in de eerste fase alleen de eenvoudigste technieken, waaronder het in stukjes knippen van de gemaakte lay-out met afbeeldingen, wat handig is voor beginners. Stel je eerst voor in welke delen je je lay-out gaat verdelen, denk na over elk van de afzonderlijke delen en ga dan pas verder met het technische deel van het proces zelf. Onthoud dat de PSD-lay-out is verdeeld in "brokken", afhankelijk van de complexiteit, en deze in afzonderlijke elementen verdeelt. Bovendien moet elk grafisch element onafhankelijk zijn van alle andere details.

Stap 2

Wanneer u beslist hoe u een lay-out wilt knippen met een koptekst die bestaat uit knoppen, een afzonderlijke achtergrondlaag en tekstlagen, moet u er rekening mee houden dat in dit geval de volledige koptekst niet als afbeelding kan worden geknipt. In een dergelijke situatie is het beter om alle tekstlagen, elke knop en de achtergrondlaag van de koptekst afzonderlijk in afbeeldingen te knippen. Ten tweede veronderstelt het segmenteren van een lay-out dat de lay-outontwerper acties in de volgende volgorde uitvoert. Als de tekst slechts een deel van de decoratie is, gebruik deze dan vóór de HTML / CSS-lay-out.

Stap 3

Open eerst de lay-out zelf in Photoshop zodat het lagenpaneel aan de rechterkant verschijnt, wat wordt beschouwd als de ruggengraat die nodig is om de lay-out te starten. In het geval dat alle afbeeldingen klikbaar zijn, opent u de versie met volledige resolutie van uw lay-out. Lay-out vervolgens alle grafische elementen zodat ze er hetzelfde uitzien als in HTML-formaat, dus sla elk uitgesproken grafisch element op in het gewenste formaat: GIF,.

Stap 4

Om het vereiste grafische element te selecteren, gebruikt u een tool als de Rechthoekig selectiekader, waarmee u het geselecteerde gebied kunt markeren met een stippellijn. Snijd daarna de rest van de lay-out bij tot het gestippelde element met behulp van het menu Afbeelding> Bijsnijden. Om onnodige achtergrondlagen te verwijderen, past u een verloopvulling toe en schakelt u de zichtbaarheid van de achtergrondlagen uit. Knip vervolgens de hoeken van het geselecteerde onderdeel bij en houd alle andere lagen transparant.

Aanbevolen: