Hoe Maak Je Een Adviseur?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Adviseur?
Hoe Maak Je Een Adviseur?

Video: Hoe Maak Je Een Adviseur?

Video: Hoe Maak Je Een Adviseur?
Video: Hoe maak je een Wadi in de tuin? - Adviseur voor de Deur 1 2024, Mei
Anonim

Bij het spelen op de beurs is het erg belangrijk om alle handelsactiviteiten op tijd te volgen en om het werk te vergemakkelijken, creëren veel Forex-spelers een handelsrobotadviseur. Het is niet moeilijk om een deskundige adviseur aan te maken, en als alles correct is gedaan, zal de deskundige adviseur het proces van het maken van handelstransacties voor het openen en sluiten van koop- en verkoopposities voor u vereenvoudigen. Uw winst hangt echter alleen van u af, niet van de adviseur, en in dit geval kan hij alleen extra hulp bieden.

Hoe maak je een adviseur?
Hoe maak je een adviseur?

instructies:

Stap 1

Vorm eerst een strategie voor het maken van een Expert Advisor, bijvoorbeeld op basis van de regel met voortschrijdend gemiddelde. Plaats een kooppositie met enkele Take Profit- en Stop Loss-waarden als de instrumentprijs boven de voortschrijdend gemiddelde lijn stijgt.

Stap 2

Stel de StopLoss- en TakeProfit-functies in op 250 punten. De robot mag geen nieuwe posities openen terwijl er een soort open handelspositie is. Begin op basis van deze strategie met het creëren van een Expert Advisor.

Stap 3

Open MetaEditor en start de Expert Advisor Wizard. Selecteer de optie "Adviseur" in het menu van de wizard, klik op "Volgende" en noteer de belangrijkste parameters waarmee de adviseur moet worden uitgerust. Als u voor de eerste keer een handelsrobot aanmaakt, laat u het venster met de parameters leeg en klikt u op "Voltooien".

Stap 4

Nu moet je code schrijven in MQL, wat het belangrijkste element is bij het maken van een robot. Programmeer in de code-editor de voorbereide strategie. Sla de blokken int init () en int deinit () over.

Stap 5

Ga direct naar het specificeren van het algoritme van de adviseur in het blok int star (). Met behulp van de handelsfunctie OrderSelect () moet de EA controleren of u bestaande open posities in de terminal heeft. Als de adviseur openstaande posities in de terminal vindt, wacht hij tot de deals zijn gesloten.

Stap 6

Dienovereenkomstig moet u de volgende code invoeren:

if (OrderSelect (0, SELECT_BY_POS, MODE_TRADES) == False)

{ }

Schrijf tussen accolades de voorwaarden voor kopen en verkopen.

Stap 7

Aangezien u de regel met voortschrijdend gemiddelde hebt toegewezen als signaal om een transactie uit te voeren, voert u in de code het blok in van de functie die het openen van een transactie voor een neerwaartse trend beïnvloedt. Deze functie zou de vorige functie moeten weerspiegelen die het openen van een trend beïnvloedt als de waarden van de huidige prijs de voortschrijdend gemiddelde lijn overschrijden. Stel een handelsrobot samen en test deze op verschillende soorten valuta.

Stap 8

Nu hoeft u alleen nog maar de parameters van de robotinstellingen in te voeren. Voer na de regel #property link https:// … de volgende parameters in:

externe dubbele LotTrend = 0, 1; / * aantal lots om een positie te openen * /

externe int TP = 250; / * aantal punten om TakeProfit af te sluiten * /

extern int SL = 250; / * aantal punten om StopLoss te sluiten * /

Stap 9

Wijzig de code met parameters zodat de Expert Advisor direct vanuit de handelsterminal kan werken. Test de Expert Advisor met behulp van de terminalfunctie "Strategy Tester".

Aanbevolen: