Flash Bewerken

Inhoudsopgave:

Flash Bewerken
Flash Bewerken

Video: Flash Bewerken

Video: Flash Bewerken
Video: 50 Ultimate Excel Советы и хитрости для 2020 2024, April
Anonim

Flash-games worden op vrijwel dezelfde manier bewerkt als andere programma's. Het enige verschil hier is het grotere aantal manieren van uitvoering. Flash-bewerking wordt alleen aanbevolen voor ervaren programmeurs.

Flash bewerken
Flash bewerken

Noodzakelijk

  • - compilerprogramma;
  • -decoder;
  • - decompiler.

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale hulpprogramma's die op internet kunnen worden gedownload om een flashgame of een ander type toepassing te bewerken. Met hun hulp worden wijzigingen aangebracht in het verloop van een flashgame en is het ook mogelijk om de code toe te voegen of te wijzigen. Hiervoor moet je de bron bij de hand hebben. Als het niet aanwezig is, moet u extra hulpprogramma's voor het kraken van wachtwoorden gebruiken.

Stap 2

Download software met een compiler, editor en, indien nodig, een emulator. Bewerk daarna de code en geef deze vervolgens, in overeenstemming met de aangebrachte wijzigingen, grafisch weer, teken geleidelijk objecten en voeg er nieuwe eigenschappen aan toe.

Stap 3

Test daarna de game of het programma regelmatig op bugs. Als je eindelijk het laatste spel zonder fouten hebt geschreven, sla je de code op en voer je een testrun uit. Het beste van alles is dat u zich voor het testen niet beperkt tot één programma, maar ook verschillende browsers kiest.

Stap 4

Als je een flashgame of een programma zonder bron hebt, importeer dan het bestand. Dit garandeert geen volledig beeld van het totaalbeeld, aangezien swf's vaak met een wachtwoord zijn beveiligd of versleuteld. Hier moet u een programma voor het kraken van wachtwoorden naar keuze kiezen. Bij het kiezen van een decompiler ook op basis van feedback van gebruikers die deze eerder voor Flash hebben gebruikt.

Stap 5

Merk op dat het in sommige gevallen mogelijk is om de broncode te krijgen om decompilatie te omzeilen. Om dit te doen, zoekt u eenvoudig naar thematische forums over de relevante onderwerpen. Het is mogelijk dat u de informatie vindt die u nodig heeft over een onderwerp dat u interesseert. Gebruik in het geval van het ontwikkelen van flash voor platforms van derden speciale emulatorprogramma's.

Aanbevolen: