Effecten Maken Voor Films

Inhoudsopgave:

Effecten Maken Voor Films
Effecten Maken Voor Films

Video: Effecten Maken Voor Films

Video: Effecten Maken Voor Films
Video: How to CREATE your own SPECIAL EFFECTS 2024, April
Anonim

De wens van de gebruiker om een video van hoge kwaliteit te bewerken is begrijpelijk: tegenwoordig zijn er enorm veel middelen om te filmen en daarom is er veel videomateriaal dat moet worden verwerkt. Vooral gevorderde gebruikers bewerken niet alleen, maar voegen hun eigen effecten toe aan de film.

Effecten maken voor films
Effecten maken voor films

instructies:

Stap 1

Kies een video-editor. Hun assortiment is inmiddels breed genoeg, de vraag is alleen welk resultaat je verwacht. Voor videobewerking van het gezin en mensen die niet veel tijd willen besteden aan leren, is Pinnacle Studio ideaal. Als je professioneel met effecten wilt werken, dan heb je een directe weg naar Adobe After Effects, dat het breedste scala aan functies van het hoogste niveau heeft. U zult echter veel tijd moeten besteden aan het beheersen van een dergelijk programma. De "gulden middenweg" wordt beschouwd als Sony Vegas Pro.

Stap 2

Gebruik overgangen en vormen. Dit is het eenvoudigste en meest gebruikte type video-effect - een manier om het plan te wijzigen. Natuurlijk kan het beeld gewoon "flippen" naar het volgende frame, maar dan is het belangrijk dat de integriteit van de audiotrack behouden blijft, anders zal het een gevoel van gescheurde video creëren. Om dit te voorkomen is het gebruikelijk om allerlei visualisaties van overgangen te gebruiken - frames van elkaar duwen, animatie (zoals ramen die in de lucht vliegen) of volwaardige screensavers (een klassiek voorbeeld is een openingsboek met een titel die je opgegeven, waarvan de pagina's videofragmenten zijn).

Stap 3

Pas vaker filters op de afbeelding toe. Als je een foto uit de film "The Bourne Ultimatum" neemt en deze vergelijkt met "Pretty Woman", dan zie je een significant verschil in het kleurenschema: "Bourne" lijkt je blauw. Dit komt door het feit dat om de videosequentie integriteit te geven, deze zorgvuldig wordt verwerkt voordat deze wordt vrijgegeven voor verhuur. Afhankelijk van de wisseling van camera's, belichting en andere nuances, blijkt het beeld zonder bewerking wat verstrooid te zijn, maar nadat de filters zijn aangebracht krijgt het beeld glans en kwaliteit.

Stap 4

Download een pakket met speciale effecten van internet. Dit is de gemakkelijkste manier om de gemiddelde kijker te "misleiden" tot uw professionaliteit. Het enige dat u hoeft te doen, is het explosiepictogram pakken en het naar het gewenste frame slepen. Natuurlijk zal het resultaat moeilijk te verwarren zijn met een Hollywood-kaskraker, maar het zal zeker een effect hebben op je vrienden.

Aanbevolen: