Hoe De Taal Op De Pagina Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taal Op De Pagina Te Veranderen
Hoe De Taal Op De Pagina Te Veranderen

Video: Hoe De Taal Op De Pagina Te Veranderen

Video: Hoe De Taal Op De Pagina Te Veranderen
Video: Hoe je de taal op je navigatiesysteem wijzigt 2024, Maart
Anonim

De menu's van veel sites bieden een meertalige weergaveoptie. Modusomschakeling wordt in dit geval uitgevoerd met behulp van het hoofdmenu van het gebruikersbedieningspaneel of in andere secties.

Hoe de taal op de pagina te veranderen
Hoe de taal op de pagina te veranderen

Noodzakelijk

browser

instructies:

Stap 1

Als u de interfacetaal wilt wijzigen, kunt u op een van de pagina's van de website in de titel van het menu deze parameter vinden. Controleer ook of er een Russische versie van deze site is. Als het werken met deze site het gebruik van accounts impliceert, vindt de taalverandering meestal plaats in het accountconfiguratiescherm.

Stap 2

Om de interfacetaal van het sociale netwerk "Vkontakte" te wijzigen, opent u het menu-item "Instellingen" op de linker werkbalk, helemaal aan het einde, in de vervolgkeuzelijst, selecteert u de gewenste parameter en klikt u op "Opslaan" knop. Evenzo worden de taalinstellingen geconfigureerd op Twitter, Facebook en andere vergelijkbare sociale netwerken.

Stap 3

Als de webpagina geen Russischtalige versie heeft, gebruik dan browsers met een ingebouwde vertaler, bijvoorbeeld Google Chrome. Download het van de officiële website van de ontwikkelaar, installeer het op uw computer en open het adres van de pagina die u wilt vertalen. Deze browser werkt met Google vertaler, dus u kunt een van de talen selecteren die het ondersteunt in het configuratiescherm.

Stap 4

Nadat u de gewenste pagina hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Vertalen". Houd er rekening mee dat hier alleen technische vertalingen van toepassing zijn. Vaak, in gevallen met sites in het Engels of andere talen die geen directe woordvolgorde in een zin ondersteunen, kunnen bepaalde problemen optreden bij het begrijpen van zelfs de vertaling van het geschreven woord.

Stap 5

Het beste van alles is dat als u een webpagina in het Russisch moet vertalen en de interface ervan ondersteuning biedt voor het Frans, overschakelt naar de Franse versie (of een versie van een andere taal die dezelfde woordvolgorde in een zin ondersteunt) en deze vertaalt. U kunt ook speciale hulpprogramma's voor uw browser gebruiken die zorgen voor automatische vertaling van de pagina-inhoud.

Aanbevolen: