Hoe Windows Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Te Activeren
Hoe Windows Te Activeren

Video: Hoe Windows Te Activeren

Video: Hoe Windows Te Activeren
Video: HOE KAN IK WINDOWS ACTIVEREN? | TechTime 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel verschillende besturingssystemen. Hun installatie op een personal computer is niet moeilijk. De belangrijkste vereiste voor een efficiënte computerwerking is dat het besturingssysteem een licentie moet hebben. Dan ontvang je alle updates die je daarvoor nodig hebt.

Hoe Windows te activeren
Hoe Windows te activeren

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Hoe installeer en activeer ik een gelicentieerd besturingssysteem Windows7? U kunt het vanaf de schijf installeren. Om dit te doen, plaatst u de schijf in het station, voert u het programma uit en volgt u de aanwijzingen van de computer. Wanneer de computer vraagt om de sleutel in te voeren, voer dan de gegevens in op de schijfverpakking. Dit zijn meestal Engelse letters en cijfers die in groepen zijn geschreven. Elke groep wordt gescheiden door een streepje.

Stap 2

De sleutel is nodig voor de succesvolle activering van het product en de verdere werking zonder onderbrekingen. Als er geen activeringssleutel is, heeft het besturingssysteem geen licentie. Dit kan problemen met de computer veroorzaken, aangezien je geen officiële updates van de ontwikkelaarssite kunt krijgen.

Stap 3

U kunt het Windows7-besturingssysteem ook downloaden van de officiële website van het bedrijf www.microsoft.com. Ga hiervoor naar de site en verplaats de cursor naar het tabblad Windows. Er wordt een lijst met tabbladen geopend. Selecteer "Koop Windows7" en klik met de linkermuisknop op het tabblad. Het bedrijf biedt verschillende besturingssysteemopties: Home Basic, Home Extended, Professional en Ultimate. Kies de meest optimale opties, zowel qua prijs als qua functionaliteit geleverd door de ontwikkelaars

Stap 4

Klik op het product van uw keuze. De pagina van de online winkel wordt geopend, waar u een aanvraag voor de gekochte producten moet plaatsen. Klik op de knop Toevoegen aan winkelwagen. Er wordt een bestelvenster geopend, waar u de wijze van betaling en levering aangeeft, de benodigde persoonlijke gegevens. U kunt een aanvraag invullen door u te registreren op de site, of als gast.

Stap 5

Er wordt een activeringssleutel naar uw e-mailadres of e-mail gestuurd (het hangt allemaal af van de bezorgmethode die u kiest). Nadat u het in het juiste veld hebt ingevoerd, wordt het Windows7-besturingssysteem geactiveerd en is het klaar om te werken.

Aanbevolen: