Hoe Systeembestanden Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Systeembestanden Te Vervangen
Hoe Systeembestanden Te Vervangen

Video: Hoe Systeembestanden Te Vervangen

Video: Hoe Systeembestanden Te Vervangen
Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Door de standaardconfiguratie van het besturingssysteem Windows XP kunt u niet ten volle genieten van alle geneugten van het werken met sommige toepassingen. Heel vaak moet je het systeem zelf bouwen, soms vereisen deze add-ons het wijzigen van de systeembestanden, die strikt worden beschermd door het beveiligingssysteem van het besturingssysteem. Om problemen met het vervangen van systeembestanden in Windows XP op te lossen, kunt u de mogelijkheden van het Replacer-programma gebruiken.

Hoe systeembestanden te vervangen
Hoe systeembestanden te vervangen

Noodzakelijk

Vervangende software

instructies:

Stap 1

Vervanger is een handig hulpprogramma waarmee u eenvoudig systeembestanden kunt vervangen in Windows-besturingssystemen van 2000 tot 2003. Het gebruik van dit programma bespaart u langdurige procedures voor het vervangen van systeembestanden. Haar arsenaal heeft alles wat je nodig hebt. Overweeg een voorbeeld van het vervangen van systeembestanden in het nieuwe welkomstscherm, dat door het systeem wordt opgeslagen als logonui.exe.

Stap 2

Nadat u dit programma van internet hebt gedownload en op uw computer hebt geïnstalleerd, moet u het uitvoerbare bestand van het programma - Replacer.cmd, uitvoeren. Er verschijnt een opdrachtpromptvenster voor je, je bent zeker de opdrachtregel al tegengekomen.

Stap 3

De programma-interface is in het Engels, maar zo duidelijk mogelijk. Bij de eerste keer opstarten vraagt het programma u om het bestand op te geven dat u wilt vervangen. Het originele logonui.exe-bestand bevindt zich op de volgende locatie C: WINDOWSsystem32. Zoek ons bestand in de map en sleep het naar het programmavenster. Als u niet weet hoe u dit moet doen, klikt u met de linkermuisknop op dit bestand en sleept u het naar het programmavenster. Als het venster niet actief is, moet u het bestand eerst naar het geminimaliseerde programma in de taakbalk slepen en vervolgens naar het venster zelf. Druk vervolgens op de Enter-knop.

Stap 4

De volgende stap is om het nieuwe logonui.exe-bestand naar het programmavenster te slepen. Na het slepen moet u op de Enter-knop drukken.

Stap 5

Om het originele bestand te vervangen door het nieuwe welkomstscherm, drukt u op de Engelse letter Y en vervolgens op Enter. Druk vervolgens op een willekeurige toets om het programma te sluiten en uw computer opnieuw op te starten.

Aanbevolen: