Hoe Maak Je Een Grote Snelkoppeling

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Grote Snelkoppeling
Hoe Maak Je Een Grote Snelkoppeling

Video: Hoe Maak Je Een Grote Snelkoppeling

Video: Hoe Maak Je Een Grote Snelkoppeling
Video: 10 snapchat hacks || Flore 2024, April
Anonim

Het Windows-besturingssysteem geeft de gebruiker van een personal computer voldoende mogelijkheden om het uiterlijk van de desktop te veranderen en te optimaliseren naar zijn smaak en behoeften. U kunt het opstartscherm, de achtergrond, de werkbalklay-out en meer wijzigen. Bovendien kunt u het formaat van uw bureaubladsnelkoppelingen wijzigen.

Hoe maak je een grote snelkoppeling
Hoe maak je een grote snelkoppeling

Noodzakelijk

een computer met een geïnstalleerd Windows-besturingssysteem (XP, Vista, Windows 7), basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Gebruik het menu Eigenschappen voor beeldscherm om de snelkoppeling in Windows XP te vergroten. Om het te openen in het "Configuratiescherm" (klik op de knop "Start", selecteer de regel "Instellingen", en daarin - het tabblad "Configuratiescherm") selecteert u het juiste item. Het heet "Scherm", plaats de cursor erop en druk op de "Enter"-toets. U kunt het venster met weergave-eigenschappen openen via het contextmenu. Klik hiervoor met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad. Selecteer in de lijst die verschijnt de regel "Eigenschappen".

Stap 2

Ga in het menu "Beeldschermeigenschappen" naar het tabblad "Vormgeving", plaats de muiscursor op de knop "Effecten" en klik erop. Vink in het venster dat verschijnt het vakje aan naast de regel 'Grote pictogrammen gebruiken'. Klik op "OK", de grootte van de snelkoppelingen wordt groter.

Stap 3

Om de grootte van snelkoppelingen in Windows Vista te vergroten, plaatst u de cursor in een vrij gedeelte van het scherm en drukt u op de rechtermuisknop, in het menu dat verschijnt, verplaatst u de cursor naar de regel "Bekijken" en selecteert u het type snelkoppelingen. De grootste worden “Groot” genoemd. Selecteer deze optie. De pictogrammen worden onmiddellijk daarna verkleind.

Stap 4

In het besturingssysteem Windows 7 wordt de grootte van de bureaubladpictogrammen op dezelfde manier ingesteld als in Windows Vista. Het enige verschil is dat de hier te selecteren menubalk Grote pictogrammen wordt genoemd.

Aanbevolen: