Kaspersky-databases Kopiëren

Inhoudsopgave:

Kaspersky-databases Kopiëren
Kaspersky-databases Kopiëren

Video: Kaspersky-databases Kopiëren

Video: Kaspersky-databases Kopiëren
Video: Kaspersky: Databases have not been updated for a long time. Solution 2024, Mei
Anonim

Dankzij de betrouwbare antivirusbescherming van uw computer hoeft u zich tegenwoordig geen zorgen meer te maken over de integriteit en veiligheid van persoonlijke gegevens en creditcardnummers. De meest populaire antivirusprogramma's zijn Kaspersky, DrWeb, NOD32. Elk van deze programma's heeft alle noodzakelijke functionaliteit om uw computer te beschermen tegen ongeoorloofde penetratie door indringers die speciaal ontworpen trojans gebruiken.

Kaspersky-databases kopiëren
Kaspersky-databases kopiëren

instructies:

Stap 1

Als u de databases voor Kaspersky wilt kopiëren, installeer dan eerst dit antivirusprogramma op uw harde schijf, voer het uit en werk de databases bij zodat ze up-to-date zijn.

Stap 2

Volg deze stappen om de bases vervolgens over te zetten naar een andere computer of alleen een medium van een derde partij. Ga naar het hoofdmenu van de antivirus en ga achtereenvolgens naar de volgende tabbladen updates-instellingen-opties-instellingen-aanvullend-kopieer updates naar de map. Kopieer vervolgens de volledige update van de Kaspersky-databases naar een specifieke map. Nu kunt u de antivirus sluiten en controleren of de updates zich in de opgegeven map bevinden. U hebt het recht om ze naar eigen goeddunken te verwijderen. Als u ze naar een andere computer wilt kopiëren, gebruik dan e-mail of flashstation. Voordat u dit doet, moet u ze archiveren om de grootte van de ontvangen updates te verkleinen.

Stap 3

Nadat u de databases naar een andere computer hebt gekopieerd, voert u daar het antivirusprogramma uit en geeft u de map op die u hebt gekopieerd als de updatebron. Zo voorzie je een computer die niet is verbonden met internet of netwerk van betrouwbare antivirusbescherming.

Stap 4

Onthoud dat virussen uw computer niet alleen via internet kunnen binnendringen, maar ook via externe media zoals flashdrives, cd's, mp3-spelers. Controleer daarom bij het aansluiten van een nieuw apparaat op verschillende soorten virussen en malware die sommige systeembestanden ernstig kunnen beschadigen. Kaspersky Anti-Virus, waarvan de databases kunnen worden gedownload van internet, is misschien wel de meest betrouwbare en stabiele beschermer van uw computer. Gebruik het om uw harde schijf regelmatig op virussen te controleren. Zo voorkom je ongeplande herinstallatie van het besturingssysteem Windows XP.

Stap 5

Werk uw antivirusdatabases regelmatig bij en u bent altijd betrouwbaar beschermd. Gebruik alleen een gelicentieerd product, omdat alleen dit uw computer op betrouwbare wijze kan beschermen tegen virussen.

Aanbevolen: