Een Kaspersky-sleutel Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Kaspersky-sleutel Kopiëren
Een Kaspersky-sleutel Kopiëren

Video: Een Kaspersky-sleutel Kopiëren

Video: Een Kaspersky-sleutel Kopiëren
Video: Замена Kaspersky Free 2020 на Kaspersky Security Cloud Free - review. 2024, Mei
Anonim

Als u besluit het besturingssysteem opnieuw te installeren, houd er dan rekening mee dat een goede helft van de programma's ook moet worden hersteld. Sommige toepassingen kunnen perfect functioneren, zelfs als ze naar een computer zijn gekopieerd in een reeds geïnstalleerde staat, zodat ze niet het risico lopen opnieuw te worden geïnstalleerd. Wat antivirusprogramma's betreft, met name Kaspersky Anti-Virus, kunt u echter niet zonder de sleutel opnieuw te installeren en te kopiëren.

Een Kaspersky-sleutel kopiëren
Een Kaspersky-sleutel kopiëren

Noodzakelijk

  • - installatiebestand van het antivirusprogramma;
  • - Internet toegang;
  • - antivirus-activeringscode (inbegrepen in het pakket);
  • - persoonlijk klantnummer en wachtwoord.

instructies:

Stap 1

Als u de sleutel al hebt, voert u de antivirus uit. Selecteer in het hoofdvenster van het programma, aan de linkerkant ervan, het item "Activering". In het venster "Uw exemplaar activeren" ziet u een blok genaamd "Koop een sleutel". Selecteer daarin het subitem "Installeersleutel".

Stap 2

Er wordt een nieuw venster geopend. Zoek en selecteer daarin het item "Activeer de eerder ontvangen sleutel", klik op de knop "Bladeren", geef het pad naar het sleutelbestand op. Klik op de knop "Openen".

Stap 3

Klik in het volgende venster op de knop "Volgende" en vervolgens op "Voltooien".

Stap 4

Als u Kaspersky Anti-Virus opnieuw wilt installeren en de licentie wilt blijven gebruiken, moet u eerst een nieuwe sleutel krijgen en deze opslaan voordat u opnieuw installeert. Het is heel gemakkelijk om dit te doen, omdat het betreffende antivirusprogramma gunstig afsteekt bij veel vergelijkbare programma's, omdat de sleutel een afzonderlijk bestand is. Zodat u na het opnieuw installeren van de antivirussoftware de licentie kunt blijven gebruiken, gaat u naar de pagina https://activation.kaspersky.com/ru/. Zoals je kunt zien, is dit een veilige link naar de officiële site.

Stap 5

Vul in de daarvoor bestemde velden uw gegevens in, namelijk de activatiecode, klantnummer en wachtwoord, de code uit de afbeelding (captcha) en klik op de knop "Volgende". U ontvangt een nieuwe sleutel waarmee u de geactiveerde versie van Kaspersky Anti-Virus kunt gebruiken.

Stap 6

Als u geen toegang tot internet heeft, zet u uw Kaspersky-registratiegegevens over via het Windows-register. Om dit te doen, voert u, voordat u begint met de herinstallatie van het systeem en het antivirusprogramma, de register-editor uit vanaf de opdrachtregel van het menu Start. Om dit te doen, drukt u op de toetsencombinatie Win + R of gaat u naar het menu "Start" en klikt u op het item "Uitvoeren". Voer dan regedit in.

Stap 7

Zoek de registertakken met de volgende namen:

- HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / SystemCertificates / SPC;

- HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / KasperskyLab / LicStorage.

Sla ze op als reg-bestanden (registerbestanden).

Stap 8

Nadat u het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd, voegt u de gegevens van beide bestanden toe aan het register. Nu kunt u de antivirus zelf opnieuw installeren.

Aanbevolen: