Hoe Tanden In Te Voegen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Tanden In Te Voegen In Photoshop
Hoe Tanden In Te Voegen In Photoshop

Video: Hoe Tanden In Te Voegen In Photoshop

Video: Hoe Tanden In Te Voegen In Photoshop
Video: Как создать ленту в фотошопе? How to Make Ribbon in Photoshop CC 2024, Mei
Anonim

Tijdens het retoucheren van afbeeldingen is het vaak nodig om tandafwijkingen te corrigeren. Afhankelijk van de staat van de afbeelding kan deze taak worden uitgevoerd met behulp van de Clone Tool of door een fragment te plakken dat is gekopieerd van een andere snapshot.

Hoe tanden in te voegen in Photoshop
Hoe tanden in te voegen in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - foto voor verwerking;
  • - een momentopname met tanden.

instructies:

Stap 1

Laad een foto die moet worden gecorrigeerd in uw grafische editor en schat de omvang van het werk dat voor u ligt. Als een snapshot een kleine revisie vereist en het defect kan worden verholpen door het te bedekken met een fragment van een bestaande afbeelding, gebruik dan de Clone Tool om te werken.

Stap 2

Gebruik de optie Laag in de groep Nieuw van het menu Laag en voeg een nieuwe laag in het document in. Schakel de Clone Tool in en zorg ervoor dat het selectievakje Sample All Layers is aangevinkt in het instellingenpaneel. Dit geeft je de mogelijkheid om pixels van de achtergrond naar een nieuwe laag te kopiëren zonder tussen lagen te schakelen.

Stap 3

Terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt, klikt u op een fragment van de snapshot dat geschikt is om het defect te sluiten. Laat Alt los en verplaats de gekopieerde pixels over het gebied van de afbeelding waar u de tanden wilt plakken.

Stap 4

Als u vanaf de linkerkant van de afbeelding kloont om het defect aan de rechterkant van de mond te maskeren, moet u mogelijk de gekopieerde pixels spiegelen. Gebruik hiervoor de optie Horizontaal spiegelen in de groep Transformeren van het menu Bewerken. Verplaats het verplaatste fragment met het gereedschap Verplaatsen. Extra pixels kunnen worden verwijderd met het gereedschap Erazer.

Stap 5

Er zijn momenten waarop het gemakkelijker is om tanden van een andere afbeelding volledig te kopiëren dan om de afbeelding te herstellen met klonen. Zoek naar een foto die is genomen vanuit dezelfde hoek als de foto die u retoucheert. Selecteer de tanden erop met het gereedschap Lasso, kopieer het fragment met de optie Kopiëren en plak het op een nieuwe laag van de bewerkte afbeelding met behulp van de optie Plakken van het menu Bewerken.

Stap 6

Pas de grootte van het ingevoegde fragment aan met de optie Vrije transformatie van het menu Bewerken. Gebruik de optie Verdraaien in de groep Transformeren van het menu Bewerken om de randen van het gekopieerde gebied te vervormen zodat de tanden er natuurlijk uitzien.

Stap 7

Wis de overtollige fragmenten van de ingebrachte tanden met het gummetje. Om een subtiele overgang te creëren tussen de originele opname en het toegevoegde gebied van de afbeelding, verlaag je de waarde van de parameter Hardheid in de penseelinstellingen van het gereedschap.

Stap 8

Indien nodig kunnen de ingezette tanden worden verlicht. Om dit te doen, maakt u een kopie van de zichtbare lagen van het document door een combinatie van Ctrl + Alt + Shift + E toe te passen en wijzigt u de overvloeimodus van de gemaakte laag van Normaal in Scherm. Gebruik de optie Alles verbergen, die zich in de groep Laagmasker van het menu Laag bevindt, voeg een masker toe aan de laag en schilder het met wit in die gebieden die moeten worden verlicht.

Stap 9

Sla de bewerkte momentopname op met een andere naam dan het originele bestand met behulp van de optie Opslaan als in het menu Bestand.

Aanbevolen: