Hoe Twee Computers Via Internet Met één Netwerk Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Computers Via Internet Met één Netwerk Te Verbinden
Hoe Twee Computers Via Internet Met één Netwerk Te Verbinden

Video: Hoe Twee Computers Via Internet Met één Netwerk Te Verbinden

Video: Hoe Twee Computers Via Internet Met één Netwerk Te Verbinden
Video: How to make lan network between two computers over the internet 2024, April
Anonim

Als u via het netwerk met vrienden wilt spelen, enkele bestanden van de ene computer naar de andere wilt overbrengen of belangrijke documenten van een collega wilt downloaden zonder gebruik te maken van standaard internettools, dan kunt u speciale software tussen uw computers gebruiken, dan kunt u een lokale maken via internet. Het meest populaire hulpprogramma voor het maken van een dergelijk netwerk is Hamachi.

Hoe twee computers via internet met één netwerk te verbinden
Hoe twee computers via internet met één netwerk te verbinden

Noodzakelijk

computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u het Hamachi-programma downloaden. U kunt dit rechtstreeks op de officiële website doen. https://secure.logmein.com/RU/home.aspx. Er zijn verschillende versies van het programma beschikbaar om te downloaden, zowel betaald als gratis. Voor thuisgebruik is de gratis versie geschikt, die het aantal computers in het lokale netwerk beperkt tot 16. Klik na het installeren van het hulpprogramma op de knop "Inschakelen"

Stap 2

Na het inschakelen verschijnt een dialoogvenster waarin u de naam van de klant moet invoeren (Login). Als login kunt u elk woord of een reeks letters selecteren, op voorwaarde dat het niet bezet is. Nadat u de naam heeft geregistreerd, kunt u beginnen met het maken van een nieuw netwerk. Klik hiervoor op de knop Een nieuw netwerk maken.

Stap 3

Nadat u op de knop Een nieuw netwerk maken hebt geklikt, verschijnt een ander dialoogvenster waarin u de netwerk-ID moet registreren, evenals het netwerkwachtwoord, dat de veiligheid garandeert en alleen wordt opgeslagen door gebruikers die van plan zijn verbinding te maken met dit netwerk. Daarna drukken we op de knop "Maken". Het netwerk is klaar.

Stap 4

Laten we vervolgens overwegen om andere computers op het "nieuwe" netwerk aan te sluiten. Installeer eerst het hulpprogramma erop, start het en druk op de knop "Inschakelen". Vervolgens voeren we de naam van de klant in (die voor elke computer uniek moet zijn). Om verbinding te maken met een bestaand en bekend netwerk van het netwerk, klikt u op "Aanmelden bij een bestaand netwerk". Voer de netwerk-ID en het wachtwoord in het dialoogvenster in - we zijn via internet verbonden met het lokale netwerk.

Aanbevolen: