Configuraties Combineren

Inhoudsopgave:

Configuraties Combineren
Configuraties Combineren

Video: Configuraties Combineren

Video: Configuraties Combineren
Video: Configuraties van Mintzberg 2024, April
Anonim

Met de samenvoegmodus kunt u de typische configuraties van het 1C: Enterprise-programma bijwerken en wijzigingen aanbrengen in uw eigen configuratie voor ontwikkelaars van toegepaste oplossingen. Deze modus wordt gebruikt voor groepsontwikkeling of overname van kant-en-klare oplossingen door een nieuw gemaakte configuratie.

Configuraties combineren
Configuraties combineren

instructies:

Stap 1

Maak een lege map op uw harde schijf en kopieer het bijgewerkte typische configuratiebestand. Pak het uit.

Stap 2

Sla alle infobase-gegevens op. Sluit het programma 1C: Enterprise en maak een archiefkopie. Open het programma in de modus "Configurator". Om dit te doen, specificeert u in het venster "Launch 1C: Enterprise" de vereiste infobase en selecteert u in het veld "In modus" "Configurator".

Stap 3

Open het venster "Configuratie" en selecteer "Configuraties samenvoegen". Het dialoogvenster "Configuratiebestand openen" verschijnt.

Stap 4

Zoek en open het uitgepakte bestand met de bijgewerkte voorbeeldconfiguratie. Vervolgens vindt het proces van het downloaden en vergelijken van de gedownloade versie met de huidige plaats. In dit geval verschijnen er berichten in de statusbalk van de configurator, die de vergeleken metadata-objecten aangeven. Aan het einde van het vergelijkingsproces wordt het venster "Configuraties combineren" geopend.

Stap 5

Bekijk de verschillen tussen de twee configuraties in metadata-objecten. Selecteer de objecten waarvan je de verschillen in detail wilt bestuderen en roep ze op in een aparte viewport. Om dit te doen, stelt u de selectie in op de regel die overeenkomt met deze objecten en klikt u op de knop "Vergelijken".

Stap 6

Bekijk de informatie in het venster "Verschil tussen: …" dat wordt geopend. Alle wijzigingen zijn gemarkeerd in verschillende kleuren. Druk op Esc om het venster te sluiten.

Stap 7

Stel de configuratie samenvoegmodus in. Stel onder aan het venster Configuraties samenvoegen de prioriteit in op Laadbare configuratie en de samenvoegmethode op Objecten vervangen. Wanneer deze methode is geselecteerd, wordt het metadata-object toegevoegd als het nieuw is, of vervangen door een geladen configuratie-object als het is gewijzigd.

Stap 8

Vink de vakjes aan voor de objecten die u wilt opnemen in de samenvoeging van configuraties. Als de tekst in de regels van objecten grijs is geschreven, kunnen dergelijke objecten niet zelfstandig in de unie worden opgenomen. Gebruik de knoppen Alles aan en Alles uit om alle items in of uit te schakelen.

Stap 9

Start het proces van het samenvoegen van configuraties door op OK te klikken.

Aanbevolen: