Hoe Van Gebruiker Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Van Gebruiker Te Veranderen
Hoe Van Gebruiker Te Veranderen
Anonim

Niet voor niets wordt een computer persoonlijk genoemd, dat wil zeggen ontworpen voor één specifieke gebruiker, op wiens gewoonten en behoeften hij ideaal zou moeten worden aangepast. Standaard heeft één gebruiker beheerdersrechten - dat wil zeggen, hij kan met alle mappen, documenten en programma's werken en wijzigingen aanbrengen in de configuratie van de computer.

Hoe van gebruiker te veranderen
Hoe van gebruiker te veranderen

instructies:

Stap 1

Om de gebruiker te wijzigen, maakt u eerst een andere onafhankelijke configuratie op uw machine. Open het Configuratiescherm en selecteer het gedeelte "Gebruikersaccounts". Klik op de regel Maak een account aan door een speciaal programma te starten - de "wizard", die u stap voor stap alle noodzakelijke stappen zal vragen.

Stap 2

Kies een nieuwe gebruikersnaam en je kunt dat doen zonder extra advies. Klik vervolgens op de knop Volgende, u krijgt een nieuw menu te zien waarin u moet bepalen welke rechten de nieuwe gebruiker krijgt. Opties van rechten: met de rechten van de beheerder kan de gebruiker allerlei wijzigingen aan de computer aanbrengen; een gebruiker met een Beperkte opname staat praktisch machteloos - hij werkt alleen met openbare mappen en kan het programma zelfs niet altijd zelf installeren.

Stap 3

Klik op de knop Aanmaken, u voltooit de procedure voor het maken van een account. Start nu het besturingssysteem opnieuw op, u ziet een speciaal welkomstvenster, versierd met pictogrammen die overeenkomen met de accounts die u hebt gemaakt. Door op dit of dat pictogram te klikken, kunt u deze of gene gebruiker wijzigen.

Aanbevolen: