Hoe Repack-spellen Te Maken

Hoe Repack-spellen Te Maken
Hoe Repack-spellen Te Maken

Video: Hoe Repack-spellen Te Maken

Video: [PS3] Установка игр на ПС3 [folder game, iso, pkg, 4GB+, BLES] 2022, September
Anonim

Game-ontwikkelaars verkopen alleen hun originele product en vullen het slechts af en toe aan met add-ons en DLC's. Als een project echter een schare fans heeft, verschijnen onvermijdelijk re-pack-versies, die gebruikers aanvullen met amateur-patches en extensies.

Hoe repack-spellen te maken
Hoe repack-spellen te maken

Noodzakelijk

  • -Inno-configuratie 5.2.2;
  • -ISTool.

instructies:

Stap 1

Installeer het spel op je harde schijf en voeg daar toe wat je maar wilt. Het kunnen allerlei soorten cracks, crackers, DLC's, add-ons, voice-acting van de auteur en dergelijke toevoegingen zijn. Bovendien kunt u video's en sommige geluiden transcoderen of uitknippen om het uiteindelijke volume van het product te verminderen.

Stap 2

Open het menu "Start" -> "Uitvoeren", typ regedit en druk op Enter - met deze opdracht wordt het Windows-register geopend. Selecteer in de voorgestelde mappen "HKEY_LOCAL_MACHINE" -> "SOFTWARE" en zoek de map met het geïnstalleerde spel. Klik erop met de rechtermuisknop, klik op "Exporteren" en sla het.reg-machtigingsbestand op een voor u geschikte plaats op.

Stap 3

Installeer het INNO Setup-programma. Voer het uit en vul in het eerste venster dat verschijnt de velden "Applicatienaam", "Ontwikkelaar" en "Startpagina" in. In de regel bevatten de laatste twee regels de auteur van de repack en de site waarvoor het product wordt gemaakt. Klik volgende".

Stap 4

Het tweede scherm definieert de installatiemappen. Voer de vereiste parameters in en markeer de verduidelijkingen.

Stap 5

Vervolgens moet u het uitvoerbare bestand opgeven. Dit kan de Launcher zijn of de hoofd-.exe waarmee het spel direct wordt gestart.

Stap 6

Definieer extra opties zoals "directorynaam in het startmenu" en "de mogelijkheid om een ​​snelkoppeling op het bureaublad te plaatsen".

Stap 7

Selecteer op het laatste scherm de map waarin het opnieuw inpakken zal worden opgeslagen. Geef de naam op en selecteer een pictogram (de beste oplossing zou zijn om het spelpictogram te gebruiken, u kunt het vinden in de hoofdmap daarvan) en stel, indien nodig, een wachtwoord in (in de regel de naam van de bron waarvoor dit editie is gemaakt, wordt gebruikt als wachtwoord).

Stap 8

Antwoord “Nee” op de vervolgvraag: “Wilt u een standaardscript gebruiken”. Voeg "DiskSpanning = true", "DiskSliceSize = 1457664000" toe in de eerste en tweede regel in de code die verschijnt, klik op "Finish".

Stap 9

Installeer en voer het ISTOOl-programma uit. Open het opgeslagen script ermee; selecteer in "Opties" -> "Compiler" het maximale compressieniveau, voeg in het item "Register" het bestand toe dat is opgeslagen in de tweede stap van de instructie. Ga ten slotte naar het menu "Script" en plaats "{app}; Vlaggen: uninsdeletekey”in plaats van wat rechts van ValueData wordt geschreven. Nadat u op de knop "Voltooien" hebt geklikt, wordt uw herverpakking in zijn definitieve vorm opgeslagen.

Populair per onderwerp