Hoe De Achtergrond Van Het Menu Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achtergrond Van Het Menu Te Veranderen
Hoe De Achtergrond Van Het Menu Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrond Van Het Menu Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrond Van Het Menu Te Veranderen
Video: Teams achtergrond veranderen 2024, Mei
Anonim

Na verloop van tijd kan alles saai worden voor de eigenaar. Het gebeurt ook met je favoriete computerspellen, bijvoorbeeld de Counter Strike-gamelijn schittert niet met zijn diversiteit, dus deze kan enigszins worden gewijzigd. Het kost wat vrije tijd om de achtergrond van het spelmenu te wijzigen.

Hoe de achtergrond van het menu te veranderen
Hoe de achtergrond van het menu te veranderen

Noodzakelijk

Maak achtergrondsoftware, een Counter Strike-videogame

instructies:

Stap 1

Het Create Background-programma is wijdverbreid onder gamers en alleen liefhebbers van Counter Strike. Het duurt ongeveer 250 KB en is binnen enkele seconden geïnstalleerd. Download dit programma met elke zoekmachine. Start uw browser en voer Achtergrond maken in de adresbalk in. Klik op de downloadlink voor dit programma en geef de locatie op waar deze applicatie is opgeslagen.

Stap 2

In de regel wordt dit programma niet alleen geleverd, maar samen met een helpbestand om met dit programma te werken. Het installatiebestand en het helpbestand bevinden zich in het archief. Pak dit archief uit in een willekeurige map en voer het installatiebestand uit. Na de installatie moet u een grafisch bestand naar uw computer downloaden, hiermee vervangt u de standaard menu-achtergrond.

Stap 3

Voer het geïnstalleerde programma uit. Klik op de Mod-knop in het bovenste menu en selecteer vervolgens de optie Counter Strike (Ctrl + F1-toetscombinatie). Geef in het nieuwe venster het pad op naar de map waarin het spel is geïnstalleerd.

Stap 4

Klik in het bovenste menu van het venster "Bestand", vervolgens op "Afbeelding selecteren" en druk op de toetsencombinatie Ctrl + O. Selecteer de afbeelding die u heeft voorbereid om de achtergrond te wijzigen. Klik vervolgens op de knop "Huidige achtergrond opslaan". De foto is vervangen. Nu hoef je alleen maar het programma te verlaten en het Counter Strike-spel te starten.

Stap 5

Maar het programma zal uw taak niet altijd kunnen vervullen. Een veelvoorkomende reden voor het mislukken van achtergrondvervanging is een onjuist geselecteerde afbeelding. Hoe dergelijke gevolgen te vermijden? Open de gamemap, zoek de Resource-map erin en vervolgens Achtergrond. Bekijk de eigenschappen van het menu-afbeeldingsbestand door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken. U moet een afbeelding krijgen met dezelfde breedte- en hoogteparameters. Zorg er bij het downloaden van een bestand van internet voor dat de afbeelding de juiste indeling heeft.

Aanbevolen: