Banner: Hoe Kom Je Er Vanaf

Inhoudsopgave:

Banner: Hoe Kom Je Er Vanaf
Banner: Hoe Kom Je Er Vanaf

Video: Banner: Hoe Kom Je Er Vanaf

Video: Banner: Hoe Kom Je Er Vanaf
Video: Discussie over de banner 2024, Mei
Anonim

De meeste computervirussen kunnen het besturingssysteem niet beschadigen. Er zijn echter soorten virusprogramma's die zelfs de toegang tot het besturingssysteem kunnen blokkeren.

Banner: hoe kom je er vanaf
Banner: hoe kom je er vanaf

Noodzakelijk

  • - Windows Vista-schijf (Seven, Reanimator, LiveCD);
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Om weer toegang te krijgen tot een besturingssysteem dat wordt geblokkeerd door een reclamebanner, kunt u het beste herstelschijven gebruiken. In het geval van Windows XP wordt hun rol gespeeld door allerlei verzamelingen programma's, zoals Reanimator en LiveCD.

Stap 2

Als u Windows Vista of Seven gebruikt, zullen de schijven met de installatiebestanden voor dit besturingssysteem u helpen het besturingssysteem te herstellen.

Stap 3

Plaats de schijf in het station en zet de computer aan. Druk op de F8-toets. Op de monitor wordt een venster weergegeven met een keuze uit een apparaat om te laden. Geef uw schijf op en druk op Enter.

Stap 4

Zoek voor de LiveCD (Windows XP) het menu Systeemherstel en start het proces. Als je te maken hebt met nieuwere besturingssystemen, wacht dan tot het venster met het menu "Geavanceerde opties" verschijnt en ga ernaartoe.

Stap 5

Selecteer Opstartherstel. Met deze functie kunt u opstartbestanden automatisch herstellen.

Stap 6

Heb je dergelijke schijven niet bij de hand, maar heb je wel een mobiele telefoon met internettoegang (je kunt ook een laptop of computer gebruiken), probeer dan de code te vinden om de banner te verwijderen.

Stap 7

Bezoek de bron https://sms.kaspersky.com/ (misschien staat de code voor uw banner op de pagina https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker/). Voer het telefoonnummer in waarnaar de cybercriminelen vragen om geld over te maken of sms te sturen en klik op de knop "Code ophalen"

Stap 8

Plaats de ontvangen wachtwoorden in de banner. Als geen van deze correct bleek te zijn, probeer dan deze procedure te herhalen door naar de pagina te gaa

Stap 9

Onthoud dat, ongeacht met welke methode u de banneradvertentie verwijdert, u uw systeem moet controleren met een antivirusprogramma. U kunt zelfs speciale hulpprogramma's downloaden die speciaal zijn ontworpen om naar dergelijke virussen te zoeken.

Aanbevolen: