Hoe Muziek Van VK In Onenigheid Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Van VK In Onenigheid Aan Te Zetten
Hoe Muziek Van VK In Onenigheid Aan Te Zetten

Video: Hoe Muziek Van VK In Onenigheid Aan Te Zetten

Video: Hoe Muziek Van VK In Onenigheid Aan Te Zetten
Video: Intertool XT-9007 momentsleutel hoe te gebruiken 2024, Mei
Anonim

Discord is een gratis distributietoepassing die is ontworpen voor zowel tekst- als spraakberichten tussen gebruikers. Maar Discord heeft andere functies, waaronder de mogelijkheid om muziek te streamen. Hoe muziek van VK in onenigheid aan te zetten en hoe werkt de uitzending?

Hoe muziek van VK in onenigheid aan te zetten
Hoe muziek van VK in onenigheid aan te zetten

Over uitzending van VK

Muziek streamen in Discord is een speciale functie waarmee je tijdens het spelen audio-opnames kunt starten. Tegelijkertijd worden er online muziekcomposities gespeeld, waardoor iedereen in de groep zonder problemen naar muziek kan luisteren en vastloopt.

En hier is het de moeite waard om te overwegen dat er op dit moment geen officiële en door de ontwikkelaars goedgekeurde manier is om je muzikale composities uit te zenden vanaf het VKontakte sociale netwerk. U kunt echter een andere uitzendmethode gebruiken.

VAC gebruiken

Een van de populaire manieren om elke vorm van muziek te streamen is VAC (of Virtual Audio Cable). Met deze methode kan de beheerder van de stemgroep nummers rechtstreeks vanaf de computer streamen via hun account.

Bij gebruik van VAC kan de streamer de microfoon echter niet gebruiken en kan hij de audiostream die wordt uitgezonden niet horen. De VAC-methode is geschikt voor diegenen die van tijd tot tijd bepaalde muziekcomposities van hun computer moeten afspelen die niet beschikbaar zijn op internet.

Om nummers via VAC te streamen, moet je deze stappen volgen:

  1. Download en installeer een speciaal VAC-hulpprogramma.
  2. Zoek "Lijn 1" in alle afspeelapparaten die beschikbaar zijn op de pc en klik er met de rechtermuisknop op.
  3. Stel het geselecteerde apparaat in als "Standaardapparaat".
  4. Voer exact dezelfde acties uit, maar dan op het tabblad "Opname".
  5. Start de speler waarmee de muziek wordt uitgezonden.
  6. Ga naar de instellingen en selecteer het item "Lijn 1" in de afspeelinstellingen.
  7. Start Discord en ga naar instellingen.
  8. Zoek het tabblad 'Spraak en video' in de instellingen.
  9. Komt naar de parameter "Invoerapparaten" en selecteer "Lijn 1".

Daarna hoeft u alleen nog maar uw favoriete muziekcompositie in uw speler aan te zetten en over te schakelen naar het spraakkanaal. Andere gebruikers in het spraakkanaal zullen luisteren naar de nummers die de omroep zal opnemen.

Kan ik streamen vanaf SoundCloud of YouTube

In tegenstelling tot het sociale netwerk VKontakte, kun je nummers van SoundCloud of YouTube streamen via Discord. Om dit te doen, moet u:

  1. Ga naar het actieve hoofdkanaal en voer het "! Summon" commando in. Onmiddellijk na dit commando zal de bot het kanaal betreden.
  2. Voer een andere opdracht in - "! P" (of Afspelen), en voer vervolgens de naam in van het nummer waarnaar u wilt luisteren (u kunt ook een link naar een video of een hele afspeellijst invoegen).
  3. Na het invoeren van de gegevens begint de bot met zoeken en, als de zoekopdracht succesvol is, begint hij de compositie uit te zenden.

Opgemerkt moet worden dat al deze commando's alleen relevant zijn voor Rythm (dit is precies de bot voor Discord).

Aanbevolen: