Het Weer Instellen Op Uw Bureaublad

Inhoudsopgave:

Het Weer Instellen Op Uw Bureaublad
Het Weer Instellen Op Uw Bureaublad

Video: Het Weer Instellen Op Uw Bureaublad

Video: Het Weer Instellen Op Uw Bureaublad
Video: DDNS - Динамический DNS объяснение. 2024, Mei
Anonim

Het is niet erg handig om de bijbehorende pagina in de browser te openen wanneer u de temperatuur buiten het raam en de weersvoorspelling wilt weten. Het zou veel beter zijn om een gadget met een weerwidget te installeren, die automatisch de temperatuurwaarden bijwerkt en de voorspelling toont.

Het weer instellen op uw bureaublad
Het weer instellen op uw bureaublad

instructies:

Stap 1

Als op uw computer Windows 7 wordt uitgevoerd, gaat u naar een van de volgende sites: www.sevengadgets.ru of www.wingadget.ru. Voer in het zoekvak het woord Weer in. Selecteer op de nieuwe pagina de gadget die je leuk vindt uit de lijst en download deze naar je computer. Nadat de download is voltooid, installeert u de gadget die op uw bureaublad wordt geplaatst. Klik op de instellingenknop naast de gadget en stel je stad en andere parameters in

Stap 2

Als u eerdere versies van Windows gebruikt, gaat u naar www.google.ru en ga in het menu naar de link "Meer" en vervolgens "Alle producten". Selecteer op de pagina die wordt geopend het gedeelte Desctop en download de toepassing naar uw computer. Nadat het downloaden is voltooid, installeert u het programma. Onmiddellijk nadat het op het bureaublad is verschenen, ziet u een weerwidget tussen andere vooraf geïnstalleerde gadgets. In de instellingen kunt u ook uw stad selecteren en andere opties opgeven voor het weergeven van het weer op uw bureaublad.

Aanbevolen: