Hoe Foto's Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Te Converteren
Hoe Foto's Te Converteren

Video: Hoe Foto's Te Converteren

Video: Hoe Foto's Te Converteren
Video: Foto Traceren, Nog nooit zo makkelijk! 2024, Mei
Anonim

Soms doet zich een situatie voor waarin het nodig is om het formaat van een foto of een ander beeld van de ene naar de andere over te dragen. Het programma voor het sorteren en bewerken van afbeeldingen ACDSee kan hierbij helpen.

Hoe foto's te converteren
Hoe foto's te converteren

Noodzakelijk

ACDSee Pro 4-programma

instructies:

Stap 1

Open ACDSee. Eenmaal gelanceerd, bevindt u zich op het tabblad Beheren (sorteermodus). Open het gewenste bestand. Dit kan op verschillende manieren. Zoek eerst het paneel Mappen (standaard bevindt dit zich aan de linkerkant van het programma, als het paneel ontbreekt, drukt u op Ctrl + Shift + 1), een enigszins gewijzigde analoog van Windows Verkenner. Selecteer de map met het gewenste bestand. Ten tweede - klik op het menu-item Bestand> Openen (of gebruik de sneltoetsen Ctrl + O), selecteer in het geopende venster de gewenste foto en klik op "Openen". Een lijst met mappen en grafische bestanden die zich in deze map bevinden, verschijnt in de werkruimte van het programma.

Stap 2

Schakel over naar het tabblad Weergave (de lijst met tabbladen staat in de rechterbovenhoek van het programma). Selecteer onderaan het gewenste bestand en klik op het menu-item Extra> Wijzigen> Bestandsformaat converteren (of gebruik de sneltoetsen Ctrl + F).

Stap 3

Er verschijnt een venster met twee tabbladen: Formaat en Geavanceerde opties, we zijn geïnteresseerd in de eerste. Selecteer degene die je nodig hebt in de lijst met voorgestelde formaten. Als je de optie Jpeg hebt gekozen, let dan op de knop Instellingen opmaken, klik erop en in het venster dat verschijnt, zet je de schuifregelaar Beeldkwaliteit op maximaal zodat de foto geen kwaliteit verliest.

Stap 4

Nadat u de instellingen heeft bepaald, klikt u op "Volgende". Let in het venster dat verschijnt op het veld Bestemming. Als u een punt naast het item Plaats gewijzigde afbeeldingen in de bronmap plaatst, wordt het resultaat opgeslagen in de oorspronkelijke map. Als u naast Plaats gewijzigde afbeeldingen in de volgende map staat, kunt u de map specificeren om handmatig op te slaan. Nadat u de keuze heeft gemaakt, klikt u op "Volgende" en in het volgende venster Start Converteren. Er verschijnt een venster waarin het conversieproces wordt weergegeven, waarna de knop "Voltooien" beschikbaar komt, klik erop.

Stap 5

Om het programma af te sluiten, klikt u op het menu-item Bestand> Afsluiten of gebruikt u een van deze twee toetscombinaties: Alt + F4 of Ctrl + W.

Aanbevolen: