Een Kalender Instellen Op Uw Bureaublad

Inhoudsopgave:

Een Kalender Instellen Op Uw Bureaublad
Een Kalender Instellen Op Uw Bureaublad

Video: Een Kalender Instellen Op Uw Bureaublad

Video: Een Kalender Instellen Op Uw Bureaublad
Video: How to Set Up Automatic Replies u0026 Out of Office Messages in Outlook - Office 365 2024, April
Anonim

Als je bang bent om te verdwalen tussen belangrijke dingen en gebeurtenissen, start dan een kalender op het bureaublad van je computer. Met deze handige functie kunt u snel interessante data bekijken. Om de kalender te zien, hoeft u alleen maar de vensters op het bureaublad te minimaliseren.

Een kalender instellen op uw bureaublad
Een kalender instellen op uw bureaublad

Noodzakelijk

  • - Chameleon Kalenderprogramma;
  • - besturingssysteem Windows 7;
  • - behang met een kalender.

instructies:

Stap 1

U hoeft geen programma te installeren om de kalender op uw bureaublad te installeren. Het volstaat om op internet speciale wallpapers voor de desktop te vinden, waarop een kalender is getekend met de maand waarin u geïnteresseerd bent. Typ in een zoekmachine een zoekopdracht met de woorden "wallpaper with a calendar" en voeg het gewenste jaartal toe. Selecteer in de zoekresultaten de gewenste afbeelding met de juiste resolutie en sla deze op uw computer op. Roep vervolgens met de muis het contextmenu van de afbeelding op en selecteer het item met de woorden "Als achtergrondafbeelding instellen". Daarna wordt de achtergrond met de kalender op het bureaublad geïnstalleerd. U kunt de irrelevante afbeelding op dezelfde manier wijzigen door een andere afbeelding te kiezen met de volgende maanden.

Stap 2

Als je Windows 7 hebt geïnstalleerd, zet je het speciale kalendergadget dat bij je besturingssysteem wordt geleverd op je bureaublad. Dergelijke programma's worden gadgets genoemd. Ze bevinden zich in de gadgetbibliotheek in een niet-geactiveerde vorm. Om naar de bibliotheek te gaan, klikt u met de rechtermuisknop op een lege plek op het bureaublad en klikt u op het item "Gadgets". Deze actie zal een venster openen met kleine afbeeldingen. Ze komen overeen met de gadgets die op de computer zijn geïnstalleerd. Selecteer een afbeelding met een afbeelding van een kalender. Haak het vervolgens met de linkermuisknop en sleep het naar het bureaublad. U kunt de agenda later naar een andere locatie verplaatsen.

Stap 3

Er zijn veel kleine programma's waarmee u een kalender op uw bureaublad kunt instellen. Een van die programma's is Chameleon Calendar. Download het programma van de site www.softshape.com. Voer chamcalendar.exe uit. Bevestig de softwarelicentieovereenkomst in het venster dat verschijnt. Selecteer vervolgens de locatie op de computer waar het programma wordt geïnstalleerd en ga verder met de installatie door op Installeren te klikken. Als u klaar bent, klikt u op het woord Voltooien. Daarna wordt een programma met instellingen geopend. Hier kunt u de grootte, het thema en andere kalenderinstellingen kiezen. Nadat u op de knop Toepassen hebt geklikt, wordt de kalender op het bureaublad geïnstalleerd.

Aanbevolen: