Hoe Kies Je Een Weegschaal?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Weegschaal?
Hoe Kies Je Een Weegschaal?

Video: Hoe Kies Je Een Weegschaal?

Video: Hoe Kies Je Een Weegschaal?
Video: Hoe kies ik een personenweegschaal? 2024, Mei
Anonim

Om ervoor te zorgen dat de gebruiker zich op zijn gemak voelt tijdens het werken op de computer, moeten de pictogrammen van mappen en bestanden, labels en andere componenten van het systeem en het "bureaublad" dienovereenkomstig worden geconfigureerd. Er zijn een aantal stappen die u moet nemen om de juiste schaal te selecteren en in te stellen.

Hoe kies je een weegschaal?
Hoe kies je een weegschaal?

instructies:

Stap 1

Open het venster "Eigenschappen: Weergave". Er zijn verschillende manieren om dit te doen: vanuit het menu Start, open het Configuratiescherm, in de categorie Vormgeving en thema's, selecteer het pictogram Weergave of een van de taken. Als het "Configuratiescherm" in de klassieke vorm wordt weergegeven, klikt u onmiddellijk op het pictogram "Weergeven". Een andere manier: in een vrije ruimte van de "Desktop", klik met de rechtermuisknop. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Eigenschappen" en het vereiste dialoogvenster wordt geopend.

Stap 2

Ga in het dialoogvenster "Beeldschermeigenschappen" dat wordt geopend naar het tabblad "Opties". De schaal van het beeld op het scherm hangt grotendeels af van de gekozen resolutie. Gebruik in de categorie "Schermresolutie" de "slider" om de schaal te selecteren die bij u past en klik op de knop "Toepassen". Antwoord bevestigend op het verzoek van het systeem om de wijzigingen te bevestigen.

Stap 3

Als u niet tevreden bent met de schaal die op de beschreven manier kan worden geselecteerd, klikt u op hetzelfde tabblad op de knop "Geavanceerd". Ga in het extra geopende dialoogvenster "Eigenschappen: Monitoraansluitmodule en [naam van uw videokaart]" naar het tabblad "Algemeen". Gebruik in het veld "Schaal (dots per inch)" de vervolgkeuzelijst om de waarde voor "Speciale parameters" in te stellen. In het venster "Schaalselectie" dat wordt geopend, gebruikt u de liniaal of de vervolgkeuzelijst om de gewenste schaal in te stellen. Klik op OK en Toepassen. Start uw computer indien nodig opnieuw op.

Stap 4

Selecteer op het tabblad Uiterlijk van het venster Eigenschappen voor beeldscherm een lettergrootte die prettig is voor uw ogen. Als er niet genoeg instellingen beschikbaar zijn, klikt u op de knop "Geavanceerd". Gebruik de vervolgkeuzelijst in het gedeelte "Element" om het element te selecteren dat u wilt schalen. Voer in de beschikbare velden de gewenste grootte in van de lettertypen, vensterbedieningsknoppen, enzovoort. Nadat u de wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op de knop OK in het extra venster, op de knop Toepassen in het eigenschappenvenster en sluit u het venster op de gebruikelijke manier.

Aanbevolen: