Hoe Cyberlink PowerDVD Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Cyberlink PowerDVD Te Activeren
Hoe Cyberlink PowerDVD Te Activeren

Video: Hoe Cyberlink PowerDVD Te Activeren

Video: Hoe Cyberlink PowerDVD Te Activeren
Video: CyberLink PowerDVD Ultra 20 Full Version With Activation | FREE DOWNLOAD LINK | CYBER DC 2024, Mei
Anonim

Cyberlink PowerDVD is een van de meest populaire dvd-afspeelsoftware van de hoogste kwaliteit. Naast het bekijken van videobestanden van cd's (dvd en video-cd), kan het verschillende videobestandsindelingen afspelen.

Hoe Cyberlink PowerDVD te activeren
Hoe Cyberlink PowerDVD te activeren

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - torrent-client.

instructies:

Stap 1

Ga naar rutracker.org. Registreer u op de tracker om Power DVD te downloaden en te installeren. Volg de link "Registratie", vul het registratieformulier in. Voer vervolgens de site in met uw gebruikersnaam en volg de link https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1608391. Download en installeer Cyberlink PowerDVD op uw computer

Stap 2

Verbreek de verbinding met internet. Dit is een voorwaarde om het goed te doen. Open de gedownloade map, zoek daar het keygen-bestand om het Power DVD-programma te activeren, druk op de Gen-knop om een sleutel voor het programma te genereren. Kopieer vervolgens het bestand Activate.exe uit de map, plak het in de map met het geïnstalleerde programma (C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD9). Voer dit bestand uit en voer de gegenereerde sleutel in, klik op "OK".

Stap 3

Zoek naar de Power DVD-snelkoppeling op uw bureaublad of start deze met de opdracht op Snel starten om te controleren of uw Cyberlink PowerDVD-activering succesvol was. Naast het programma wordt er ook een venster geopend waarin u zich online kunt inschrijven. U kunt dit venster eenvoudig sluiten of informatie in de velden invoeren en uw versie van het programma via internet registreren. Ga naar de map "Verwijder het online registratievenster", die zich in het archief met het programma bevindt, voer het reg-bestand uit - het venster "Een vermelding aan het register toevoegen?" verschijnt. Klik OK. Start het programma opnieuw om de activering te voltooien.

Stap 4

Download Cyberlink PowerDVD van de website https://turbobit.net/uy7fcl7mp8jo.html als de vorige activeringsmethode niet werkte. Installeer het programma, kopieer de PowerDVD10.sim en REG.reg bestanden naar de map met het geïnstalleerde programma (C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD9). Kopieer het eerste bestand met vervanging, voer het tweede bestand uit en ga akkoord. Kopieer het CLAud.sim-bestand van het archief naar de map AudioFilter met vervanging. Schakel firewall en antivirus uit tijdens activering.

Aanbevolen: