Correspondentie Bewaren?

Inhoudsopgave:

Correspondentie Bewaren?
Correspondentie Bewaren?

Video: Correspondentie Bewaren?

Video: Correspondentie Bewaren?
Video: Het bewaren van mijn administratie | Boekhouden voor Beginners 2024, Mei
Anonim

Bij het gebruik van messengers zoals ICQ of QIP beslist elke gebruiker zelf of hij de geschiedenis van de correspondentie opslaat. Vaak blijft de informatie die in de dialoog wordt verkregen toch nodig. Voor dergelijke situaties kunt u de gegevens opslaan via het menu "Instellingen".

Correspondentie bewaren?
Correspondentie bewaren?

Noodzakelijk

  • Computer met internetverbinding;
  • Messenger geïnstalleerd (willekeurig).

instructies:

Stap 1

Open de messenger en log in door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Wanneer een venster met een lijst met contacten verschijnt, klik er dan met de linkermuisknop op (maak het gewoon actief). Klik vervolgens op het menu Instellingen (soms afgebeeld als schroevendraaiers en ander gereedschap).

Stap 2

Selecteer in het nieuwe dialoogvenster het item "Geschiedenis" door met de linkermuisknop te klikken. Opties voor het opslaan van geschiedenis configureren: zet een vinkje in het vakje "geschiedenis van berichten opslaan", bekijk andere opties. Configureer het pad van de map waar de correspondentie wordt opgeslagen. Stel de grootste grootte in van het tekstbestand dat het fragment van de correspondentie zal bevatten.

Stap 3

Sla de instellingen op. Start een chat met iedereen in uw lijst met contactpersonen. Controleer aan het einde van het gesprek op de aanwezigheid van geschiedenis op het adres dat is opgegeven in de geschiedenisinstellingen.

Aanbevolen: