Een Grijphaak Gebruiken In Minecraft

Inhoudsopgave:

Een Grijphaak Gebruiken In Minecraft
Een Grijphaak Gebruiken In Minecraft

Video: Een Grijphaak Gebruiken In Minecraft

Video: Een Grijphaak Gebruiken In Minecraft
Video: HOE BETOVER JE IN MINECRAFT || Betoveringen u0026 Drankjes #1 2024, Mei
Anonim

Bij het uitvoeren van verschillende speltaken in Minecraft, zal de gamer constant mechanismen te hulp schieten die hij met zijn eigen hand heeft gemaakt. Ze zullen informeren over de nadering van ongewenste "gasten" naar de woning of schatkamer van de speler, zodat je verschillende vallen kunt maken voor rouwenden en vijandige mobs. Bovendien zal bij dergelijke inrichtingen vaak de haak betrokken zijn.

hakt erin
hakt erin

Noodzakelijk

  • - werktafel
  • - houten stokken
  • - borden
  • - draden
  • - roodsteenstof
  • - doos
  • - ijzeren blokken
  • - lamp
  • - speciale mods

instructies:

Stap 1

Als je zo'n mechanisme nodig hebt tijdens het spelen, maak dan eerst de basis. Wanneer je een lushaak nodig hebt, kun je deze maken met drie eenvoudige ingrediënten: een ijzeren staaf, een houten stok en een plank. Plaats ze in deze volgorde - van boven naar beneden - in de middelste verticale rij van de werkbank. Je krijgt een ijzeren staaf door het erts van het overeenkomstige metaal in een oven te smelten, stokken van planken van elk type boom.

Stap 2

Maak een val voor degenen die op uw kosten willen profiteren van een haak en een gewone kist (deze is gemaakt van acht blokken planken op de werkbank - laat de centrale gleuf onbezet). Wanneer buitenstaanders proberen zo'n doos te openen, geeft dit de eigenaar een "inbraak"-signaal. Trouwens, de kracht van het activeren van zo'n "alarm" hangt af van hoeveel andere spelers proberen naar de inhoud van de valkist te kijken.

Stap 3

Gebruik twee mazen in de wet om een scheerlijn te maken die kan dienen als een val voor rouwenden, of gewoon als een middel om de komst van vreemden aan te kondigen. Zo'n mechanisme reageert niet alleen op levende wezens, maar zelfs op pijlen. Plaats haken op twee tegenover elkaar liggende muren van massieve blokken, trek er een touwtje tussen en strooi wat redstone-stof in de buurt van elk. Als je zo'n eenvoudig apparaat op een donkere plaats plaatst, zal zelfs een ervaren griezel het niet kunnen detecteren en uitschakelen - vooral wanneer het gebied is afgesloten.

Stap 4

Maak dit alarm ingewikkelder door er een paar items aan toe te voegen die een bedreiging kunnen vormen voor andere spelers en vijandige mobs. Bijvoorbeeld een distributeur. Sluit hem aan op het schakelschema van het apparaat met redstone-stof en prop hem vol met iets dodelijks: pijlen, sneeuwballen, enz. In plaats van de verdeler kunt u ook dynamietblokken aansluiten op de scheerlijn. Schik zo dat de spanning op de draad het explosief activeert. Dan wordt de gang tussen de haken onbegaanbaar.

Stap 5

Als je een mechanisme nodig hebt om hoge muren te beklimmen (waar je niet zomaar kunt springen), maak dan een iets ander type haak - een T-stuk. Het is beschikbaar in de Hookshot Cheesy en Grappling Hook mods. Het vereist een draad en vier ijzeren blokken. Plaats de eerste in de middelste gleuf van de werkbank en de laatste in de cellen linksonder en rechtsboven, evenals rechts en bovenaan de draad. Om zo'n haak te gooien, klik je met de rechtermuisknop op het doelwit en wacht je tot het daar is. U kunt naar de gehaakte tee gaan door op "ctrl" te drukken.

Aanbevolen: