Hoe Roep Je Een Succubus Op In WOW

Inhoudsopgave:

Hoe Roep Je Een Succubus Op In WOW
Hoe Roep Je Een Succubus Op In WOW

Video: Hoe Roep Je Een Succubus Op In WOW

Video: Hoe Roep Je Een Succubus Op In WOW
Video: World of Warcraft: Battle for Azeroth - Fel Succubus tutorial (Fel Temptress) 2024, Mei
Anonim

De tovenaar is een van de meest interessante klassen in het online multiplayer-spel World of Warcraft. Tijdens het spel kan de heksenmeester zeven demonen oproepen, waaronder de meest populaire demon in PvP - de succubus.

Hoe roep je een succubus op in WOW
Hoe roep je een succubus op in WOW

Noodzakelijk

  • - computer,
  • - World of Warcraft.

instructies:

Stap 1

Succubus is een demon die eruitziet als een vrouw in een onthullende outfit, met een staart, hoorns, een zweep en vleugels. De belangrijkste aanval is een zweepslag die kleine schade aanricht in melee. Succubus heeft, net als imp, het vermogen om onzichtbaar te worden. Maar bovenal gebruiken heksenmeesters graag een succubus vanwege het vermogen "Verleiden". De spreuk verleidt elke mensachtige in het spel (ook van invloed op spelers) gedurende 15 seconden, waarin hij gedwongen wordt inactief te zijn. Met deze controlerende vaardigheid kan een tovenaar een hele groep spelers tegenwerken.

Stap 2

Je kunt de mogelijkheid krijgen om een succubus op te roepen vanaf level 20. Om dit te doen, moet je de missieketen voltooien. Voor de alliantie begint de zoektocht met het personage "Lago Spiteful", die in Ironforge is, de zoektocht "Gakin's Invitation" genoemd. In Orgrimar kan de zoektocht worden overgenomen van het personage "Gan'Rul". In Silvermoon City wordt de zoektocht gedeeld door "Alamma".

Stap 3

Neem de quest "Eater of Souls" en ga naar de "Cleft of Shadows", waar de orc "Kazul" op je wacht, lever de quest in bij hem en neem de volgende, genaamd "Blind Kazul". Vind het personage "Zankaya" in Orgrimar en geef haar de zoektocht. Als reactie zal ze je naar de Barrens sturen, waar je een tauren moet vinden met de naam "Gazrog", hij bevindt zich in de buurt van de taverne in het dorp "Crossroads". Nadat je met hem hebt gepraat, neem je de vlucht om jezelf te vinden in de "Clawed Mountains" -locatie.

Stap 4

In Stonetalon Mountains wacht "Kenzigl" op je, hij zal je belonen met de zoektocht "Ken'zigla's Potion". Om het te voltooien, benader je het personage "Logmar Slasher" en geef je hem het drankje. Hij stuurt je op zoek naar zijn collega. "Slasher Dogran" zal in de buurt liggen, geef hem een genezingsdrankje en krijg de volgende zoektocht genaamd "Gift of Love". Het doel van de zoektocht is om het item "Pendant Stained with Mud" naar het al bekende personage "Gan'Rul" in Orgrimar te brengen.

Stap 5

Gan'Rul zal je belonen met de laatste quest in de keten genaamd Binding. Om het te voltooien, ga je op de tekening (embleem) staan, die je in de Cleft of Shadows vindt, en gebruik je de Dogran's Pendant om een succubus op te roepen. Breng zijn HP naar 20% en bedwing hem. Lever de quest in en Gan'Rul zal je de Summon Succubus-spreuk leren en je ook een kleine zak met zielen geven.

Aanbevolen: