Hoe Een Harde Reboot Te Doen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Harde Reboot Te Doen?
Hoe Een Harde Reboot Te Doen?

Video: Hoe Een Harde Reboot Te Doen?

Video: Hoe Een Harde Reboot Te Doen?
Video: How to Force Restart, Enter DFU, Recovery Mode on iPhone 11/11 Pro 2023, Maart
Anonim

Ondanks constante verbeteringen in software en besturingssystemen, hebben computers en andere geavanceerde digitale technologie de gewoonte om soms te bevriezen. Als uw apparaat niet reageert, niet reageert op het indrukken van een knop en niet normaal kan functioneren, moet u een harde herstart uitvoeren. Tegelijkertijd kunt u de informatie vergeten waarmee u hebt gewerkt: na zo'n herstart zal deze hoogstwaarschijnlijk verloren gaan.

Hoe een harde reboot te doen?
Hoe een harde reboot te doen?

instructies:

Stap 1

Om een pc hard te herstarten, tijdens bevriezing en storingen van het systeem, drukt u op de Reset-knop op de behuizing van de systeemeenheid. De computer begint geforceerd opnieuw op te starten. De Reset-knop bevindt zich meestal naast de Power-knop, die ook kan worden gebruikt om het systeem indien nodig geforceerd uit te schakelen. Houd hiervoor de aan/uit-knop 4-5 seconden ingedrukt.

Stap 2

Het bedienen van een laptop is vergelijkbaar met het bedienen van een desktopcomputer. Er zijn echter ook verschillen. Dus voor geforceerd afsluiten of opnieuw opstarten wordt dezelfde knop gebruikt - de aan / uit-knop. Om uw laptop opnieuw op te starten als deze vastloopt en lange tijd niet reageert, houdt u de aan / uit-knop een paar seconden ingedrukt. U zult zien dat het scherm leeg wordt en de interne ventilatoren stoppen.

Stap 3

Een mobiele telefoon is ook een apparaat dat de eigenaar regelmatig verwent met bevriezingen. Zelfs als u een smartphone of communicator gebruikt, ontslaat dit u in de regel niet van de noodzaak van een gedwongen herstart wanneer het apparaat weigert normaal te werken. Om de mobiele telefoon hard te resetten, houdt u de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Als dat niet werkt, gebruik dan de hardere optie - koppel de batterij los. Hoewel er rekening mee moet worden gehouden dat frequente bevriezingen wijzen op een soort storing in de software van de telefoon die op andere manieren moet worden verholpen, en niet door hard opnieuw op te starten.

Populair per onderwerp