Een Video Knippen In Nero

Inhoudsopgave:

Een Video Knippen In Nero
Een Video Knippen In Nero

Video: Een Video Knippen In Nero

Video: Een Video Knippen In Nero
Video: Express-Bearbeitung in Nero Video: Schnitte, Lautstärkeregelung und Videoeffekte 2024, Mei
Anonim

Bij het verwerken van videoclips is het vaak nodig om een specifiek segment te extraheren. Dit proces kan eenvoudig worden uitgevoerd met behulp van de toepassing die is opgenomen in de Nero Multimedia Suite.

Een video knippen in Nero
Een video knippen in Nero

Noodzakelijk

Nero Visie

instructies:

Stap 1

Installeer de opgegeven software door de installatiebestanden te downloaden van de site van de ontwikkelaar. Start uw computer opnieuw op nadat u dit proces hebt voltooid.

Stap 2

Start Nero Burning Rom of Nero Express. Ga naar het Nero Vision-menu. Het is toegankelijk via het tabblad Favorieten. Wacht op de lancering van het werkvenster van dit programma.

Stap 3

Open het menu Acties en selecteer Film maken. Start Windows Verkenner en open de map met het gewenste videobestand. Verplaats het pictogram naar het Nero Vision-programmavenster.

Stap 4

Activeer de visualisatiestrip door het gewenste item (Tijdlijn) te selecteren op het tabblad "Bekijken". Beweeg uw cursor over de positiemarkering die bovenaan de storyboardstrook verschijnt.

Stap 5

Verplaats de markeringspositie naar het beginframe van het fragment dat u wilt verwijderen. Druk op de linkermuisknop en verplaats de markering naar het eindframe. Nadat u het extra element hebt geselecteerd, drukt u op de knop Verwijderen.

Stap 6

Voer dit algoritme zo vaak uit als nodig is om andere onnodige delen van de videoclip te verwijderen. Combineer nu de rest van de video. Verplaats ze hiervoor in de visualisatiebalk.

Stap 7

Open het tabblad "Bestand" en ga naar het item "Exporteren". Wacht tot het nieuwe menu start. Kies een kant-en-klaar sjabloon uit de beschikbare opties. Als u het formaat van de videoclip niet wilt wijzigen, laat u dit veld leeg.

Stap 8

Selecteer een map om de resulterende clip op te slaan. Klik op de knop Exporteren en wacht tot het Nero Vision-programma is afgesloten.

Stap 9

Als u wilt experimenteren met de beschikbare sjablonen, klikt u op de knop Opslaan voordat u de exportfunctie start. Hierdoor kan het programma de huidige locatie van frames in de video onthouden. Als het maken van de clip mislukt, opent u Nero Vision opnieuw en start u het opgeslagen project. Probeer verschillende opties te gebruiken bij het exporteren van de clip.

Aanbevolen: