Hoe Maak Je Een Foto Uit Een Film

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Uit Een Film
Hoe Maak Je Een Foto Uit Een Film

Video: Hoe Maak Je Een Foto Uit Een Film

Video: Hoe Maak Je Een Foto Uit Een Film
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, Mei
Anonim

Heb je ooit de wens gehad om een foto te maken van een frame van je favoriete film of video die je interesseert? Als je bijvoorbeeld BBC-films kijkt, kun je niet zeggen dat deze films van slechte kwaliteit zijn. Integendeel, de kwaliteit van deze video's is altijd uitstekend, en sommige frames verdienen het om op het bureaublad van uw computer te worden geplaatst. Om deze bewerking uit te voeren, hebt u een van de populaire videospelers nodig met de functie om schermafbeeldingen (foto) te maken.

Hoe maak je een foto uit een film
Hoe maak je een foto uit een film

Noodzakelijk

Media Player Classic-software, VLC Media Player

instructies:

Stap 1

Verschillende programma's kunnen deze bewerking uitvoeren om het scherm vast te leggen tijdens het afspelen van video. Laten we beginnen met de meest populaire en betaalbare - Media Player Classic. Dit programma is opgenomen in het K-lite Codec Pack, dat gratis wordt verspreid. Klik na het starten van het programma op het menu Beeld - klik op het item Opties.

Stap 2

Selecteer in het geopende venster in de linkerkolom Afspelen - Uitvoer. Aan de rechterkant van het venster moet u de waarden van de RealMedia Video- en QuickTime Video-blokken wijzigen van DirectX naar System Default.

Stap 3

Open de film door te klikken op het menu Bestand - item openen of door de sneltoets Ctrl + O te gebruiken. Start het afspelen. Pauzeer wanneer u het gewenste frame bereikt waarvan u een screenshot wilt maken.

Stap 4

Klik daarna op het menu Bestand - Afbeelding opslaan. Selecteer in het geopende venster een opslaglocatie voor uw screenshot. U kunt ook kiezen tussen twee bestandsformaten (bmp en jpg).

Stap 5

Een even populaire speler is VLC Media Player. Om een screenshot te maken met dit programma, moet je na het starten naar de instellingen van dit hulpprogramma gaan. Klik op het menu Instellingen - Voorkeuren.

Stap 6

Selecteer in het geopende venster in de linkerkolom het item Video. Klik aan de rechterkant van het venster op de knop "Bladeren" tegenover het item "Map met vastgelegde stilstaande beelden" - selecteer de map waarin uw schermafbeeldingen zich bevinden. Klik 2 keer op de knop "OK".

Stap 7

Start een willekeurige film nadat u het programma opnieuw hebt opgestart. Door op de toetscombinatie Ctrl + alt="Afbeelding" + S te drukken, krijgt u een screenshot. Deze actie kan ook worden uitgevoerd door op het menu "Video" - "Maak een foto" te klikken.

Aanbevolen: