Hoe Mappen Op Het Netwerk Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Mappen Op Het Netwerk Te Openen
Hoe Mappen Op Het Netwerk Te Openen

Video: Hoe Mappen Op Het Netwerk Te Openen

Video: Hoe Mappen Op Het Netwerk Te Openen
Video: Mappen delen in Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Bij synchroon werken aan specifieke projecten is het belangrijk om snel toegang te hebben tot de informatie die je nodig hebt. Een vergelijkbare functie wordt geïmplementeerd door speciale netwerkbronnen te creëren.

Hoe mappen op het netwerk te openen
Hoe mappen op het netwerk te openen

Noodzakelijk

Beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

De functie om snel gedeelde mappen te maken is aanwezig in het Windows Seven-besturingssysteem. Zet uw pc aan en open het menu Computer door tegelijkertijd op de Win- en E-toets te drukken.

Stap 2

Blader naar de inhoud van de lokale schijf die de gedeelde bron zal bevatten. Klik met de rechtermuisknop op een onbezet deel van het menu. Vouw het submenu Nieuw uit en selecteer Map.

Stap 3

Voer de naam van de aangemaakte directory in en druk op de Enter-toets. Vul de resulterende map met de benodigde bestanden met behulp van de functies "Kopiëren" of "Verplaatsen". Klik op het pictogram van deze map en vouw het submenu Delen uit.

Stap 4

Klik in het geopende venster op het item "Specifieke gebruikers". Wacht tot een nieuw dialoogvenster wordt geopend. Vouw het menu "Gebruikers" uit door op de gewenste pijl te klikken en selecteer "Alle".

Stap 5

Klik op de Share-knop en wacht tot het nieuwe menu wordt geopend. Selecteer in het venster dat verschijnt de optie "Toepassen op bestanden en submappen". Sla uw wijzigingen op door op de knop Voltooien te klikken. Sluit het dialoogmenu.

Stap 6

Helaas vermindert deze methode het niveau van computerbeveiliging aanzienlijk. Als u uw pc wilt beschermen tegen externe bedreigingen, deel deze dan alleen met uw werkgroep.

Stap 7

Open de opties voor delen voor de map die u zojuist hebt gemaakt. Selecteer in het nieuwe menu het item "Werkgroep (lezen en schrijven)". Klik op de knop Toepassen. Wacht even totdat de wijzigingen van kracht worden.

Stap 8

Als niet alle computers tot een specifieke werkgroep behoren, deel deze dan met een beperkt aantal gebruikers. Het is het beste als dit accounts zijn die op uw computer zijn aangemaakt.

Stap 9

Selecteer in het menu Delen de optie Specifieke gebruikers. Voer de naam in van het account dat beschikbaar is op deze pc. Klik op de knop "Toevoegen" en stel de rechten voor dit account in.

Aanbevolen: